Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr Live Web TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους πρωταγωνιστές του Πόλο και τον Στέλιο Αποσπόρη (VIDEO)

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν για μία ακόμα φορά η  Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr, το βράδυ της Τετάρτης (25/11). Ο  Γιώργος...

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν για μία ακόμα φορά η Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr, το βράδυ της Τετάρτης (25/11).

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν στην παρουσίαση και μαζί με τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη μίλησαν μαζί με όλο τον κυανέρυθρο κόσμο για πολλά και ενδιαφέροντα Πανιώνια θέματα.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής δώσαμε έμφαση στην ομάδα Πόλο του Ιστορικού, που σε λίγες ημέρες ταξιδεύει στην Βαρκελώνη, καθώς επιστρέφει φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ζωντανά μαζί μας ήταν ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δήμου, οι αθλητές Γιώργος Καλαϊτζής, Γρηγόρης Καπετανάκης και ο υπεύθυνος του τμήματος Ηλίας Μπουζαλάς.

Στο δεύτερο μέρος, καλεσμένος μας ήταν ο παλαίμαχος άσος του Ιστορικού και υπέυθυνος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Πανιωνίου Στέλιος Αποσπόρης, με τον οποίο μιλήσαμε για το... χθες, το σήμερα, αλλά και το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου.

Φυσικά για μία ακόμη φορά η συμμετοχή των φίλων του Πανιωνίουμε τα μηνύματα, τα σχόλια και τις ερωτήσεις τους, ήταν πολύ μεγάλη και πραγματικά σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ!

Πατήστε το play και δείτε ολόκληρη την Live εκπομπή από την Web TV του panionianea.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια