Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «H αλληλεγγύη το όπλο μας» (photo)

Για μία ακόμη φορά οι Πάνθηρες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, όπως ανακοίνωσαν, θα συλλέξουν τρόφι...

Για μία ακόμη φορά οι Πάνθηρες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, όπως ανακοίνωσαν, θα συλλέξουν τρόφιμα για να προσφέρουν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Panthers Club 1983 θα πραγματοποιήσει συλλογή τροφίμων, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 14:00 έως τις 19:00.
Ο κόσμος που ενδιαφέρεται να βοηθήσει, μπορεί να φέρνει στον χώρο του Συνδέσμου μας τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες), γάλα μακράς διάρκειας, μπισκότα, φρυγανίες, αλάτι, ζάχαρη, λάδι, ξύδι, πάνες.
Σκοπός μας είναι σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, να ενισχύσουμε οικογένειες (και άτομα) που δεν τα καταφέρνουν αλλά και κοινωνικές κουζίνες που επιτελούν έργο παρέχοντας αλληλεγγύη.
Αν γνωρίζετε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, στείλτε μας μήνυμα (στην σελίδα) και θα κανονίσουμε διακριτικά για την ενίσχυσή τους.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης.
Ο λαός για τον λαό.
Panthers Club 1983

Το Panthers Club 1983 θα πραγματοποιήσει συλλογή τροφίμων, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή από τις 14:00 έως τις...

Δημοσιεύτηκε από Panthers est.1983 Official στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια