Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

EOK: «Θα είμαστε έτοιμοι για επανεκκίνηση όταν είναι δυνατό»

Τις δικές της   διευκρινήσεις   για τη   διακοπή   των πρωταθλημάτων στις εθνικές κατηγορίες έδωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε η   ΕΟΚ . Η  Ομ...

Τις δικές της διευκρινήσεις για τη διακοπή των πρωταθλημάτων στις εθνικές κατηγορίες έδωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ.

Η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μάλιστα έκανε σαφές πως όταν είναι δυνατή η επανέναρξη των διοργανώσεων, θα είναι έτοιμη για την άρση του «λουκέτου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια και με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε.

Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια