Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περιπέτεια υγείας για τον Φάνη Χριστοδούλου!

Στο νοσοκομείο Σύρου νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης (16/11) ο Φάνης Χριστοδούλου, μετά από επείγουσα διακομιδή του από την Πάρο όπου δι...

Στο νοσοκομείο Σύρου νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης (16/11) ο Φάνης Χριστοδούλου, μετά από επείγουσα διακομιδή του από την Πάρο όπου διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος μεταφέρθηκε με τη συνοδεία της συζύγου του, εισήχθη στην καρδιολογική κλινική όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση που δεν εμπνέει περαιτέρω ανησυχία.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα cyclades24.gr, όπως μετέδωσε την είδηση:

"Στο νοσοκομείο της Σύρου βρίσκεται από χθες ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Φάνης Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φάνης Χριστοδούλου διακομίσθηκε εκτάκτως από την Πάρο στη Σύρο με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745, όπου εισήχθη εκτάκτως στο καρδιολογικό τμήμα το Γενικού νοσοκομείου Σύρου. Στο πλευρό του η αγαπημένη σύζυγός του. Έγκυρες πηγές του Cyclades24.gr, αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, ενώ παρακολουθείτε απο τους Ιατρούς του Νοσοκομείου.

Όπως ήταν λογικό ένας τεράστιος αθλητής με παγκόσμια αναγνώριση, όπως ο Φάνης Χριστοδούλου δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο. Ο «μπέμπης»  του ελληνικού μπάσκετ όπως τον φώναζαν μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο νησί της Πάρου και διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νάουσα της Πάρου.

Ας ευχηθούμε περαστικά στο Φάνη και γρήγορη επιστροφή στο νησί της καρδιάς του".

Δεν υπάρχουν σχόλια