Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα (θετικά) δείγματα γραφής και η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας

Φέτος θα είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του. Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αναγκαστεί να αγωνιστ...

Φέτος θα είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του. Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αναγκαστεί να αγωνιστεί σε ερασιτεχνική κατηγορία (Γ' Εθνική), με την μέχρι πρότινος Κ19 και τον προπονητή της Δημήτρη Κοροπούλη να αναλαμβάνουν... πρωταγωνιστικό ρόλο.

Έως τώρα τα παιδιά του Ιστορικού τόσο στα φιλικά της παιχνίδια όσο και στα επίσημα ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ έχουν δείξει ότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και είναι έτοιμα να σηκώσοτν φέτος την... βαριά φανέλα του Πανιωνίου.

Τα στοιχεία που είδαμε στο τελευταίο φιλικό με τον Ακράτητο και η φιλοσοφία της ομάδας: 
  • Ο Πανιώνιος, κόντρα σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο της Γ' Εθνικής, ήταν σαφώς ανώτερος και είχε τον ρόλο του... αφεντικού στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του Κοροπούλη πίεζε τον αντίπαλο της, δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες, αλλά της έλειψε το γκολ.
  • Με το καλημέρα, ο Γιάννης Κοντοές με την εμπειρία που διαθέτει ανέλαβε... ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ο 34χρονος, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θα αναλάβει φέτος εντός αγωνιστικού χώρου να καθοδηγήσει τους νεαρους συμπαίκτες του.
  • Δημήτρης Γροντής και Δημήτρης Στουρνάρας έκαναν το ντεμπούτο τους και έδειξαν πως θα αποτελέσουν δύο σημαντικές μονάδες της ομάδας. Ο 26χρονος μέσος είχε πολύ θετική παρουσία, ενώ και ο νεαρός γκολκίπερ όποτε χρειάστηκε ήταν άψογος στα καθήκοντα του.
  • Η ομάδα δείχνει να έχει ταυτότητα. Πιέζει ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, με συνεχές passsing game. Επίσης, τα πολλά τρεξίματα και το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και όχι αναμονής που παίζει, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει δουλέψει ο Δημήτρης Κοροπούλης και οι παίκτες του τα βγάζουν εντός γηπέδου.
  • Οι μικροί παιχνίδι με παιχνίδι προσαρμόζονται όλο και περισσότερο και μαζί με τους πιο έμπειρους συμπαίκτες του ετοιμάζονται όσο καλύτερα γίνεται για την έναρξη του πρωταθλήματος. 
  • Το νεανικό σύνολο της ομάδας είναι ενδεικτικό και από τους αριθμούς. Χαρακτηριστικό είναι, πως όλες οι ομάδες βάσει του κανονισμού του πρωταθλήματος  θαπρέπει να έχουν δύο παίκτες γεννημένους κάτω του 2000 και ο Πανιώνιος στο ματς με τον Ακράτητο ξεκίνησε με εννέα παίκτες κάτων του 2001 και έξι κάτων του 2002! 
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια