Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίσπας στα panionianea.gr: «Τιμή να φοράς την φανέλα του Πανιωνίου»

Την χαρά του για το γεγονός πως αποτελεί παίκτης του Πανιωνίου εξέφρασε ο Σωτήρης Πίσπας, μιλώντας στα panionianea.gr. Ο 22χρονος επιθετικός...

Την χαρά του για το γεγονός πως αποτελεί παίκτης του Πανιωνίου εξέφρασε ο Σωτήρης Πίσπας, μιλώντας στα panionianea.gr.

Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος αν και είναι νέος στην ηλικία διαθέτει εμπειρίες από τις υψηλές κατηγορίες, ήρθε στον Ιστορικό με σκοπό να σκοράρει όσο περισσότερο μπορέσει, βοηθώντας την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο ταλαντούχος φορ μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην απόφαση του να... ντυθεί στα κυανέρυθρα, στις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο, αλλά και στον δικό του στόχο και φιλοδοξίες.

-Σωτήρη πως αισθάνεσαι που είσαι πλέον παίκτης του Πανιωνίου;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Πανιωνίου. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει αυτή την φανέλα. Στόχος μου ειναι να βοηθήσω την ομαδα να καταφέρει αυτά που θέλει".

-Πώς πήρες την απόφαση να έρθεις στον Πανιώνιο, με δεδομένο ότι η ομάδα βρίσκεται στην Γ' Εθνική;

"Η αλήθεια είναι πως μόλις μου εξήγησε το πλάνο που υπάρχει ο Γιάννης Μανιάτης δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αμέσως είπα το ναι". 

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στην ομάδα;

"Βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα. αλλά εχω διακρίνει οτι η ομάδα δουλεύει επαγγελματικά. Υπάρχει οργάνωση και πλάνο. Ειμαι πραγματικά πολύ αισιόδοξος για το μέλλον". 

-Η ομάδα αποτελείται από πολύ νέα παιδιά. Πως σου φαίνεται αυτό;

"Είναι ευκαιρία για ολα τα παιδιά να παίξουν και να αντέξουν το βάρος της φανέλας του Πανιωνίου. Μπορούν να αναδειχθούν μέσα από αυτές τις συνθήκες". 

-Οι δικές σου φιλοδοξίες;

"Πρώτα απ' ολα θέλω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου ψυχολογικά και αγωνιστικά. Εύχομαι να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να βοηθάω την ομαδα μου να νικάει κάθε εβδομάδα, γιατι στόχος του Πανιωνίου πάντα είναι η νίκη. Ευελπιστώ να ξεπεραστούν σύντομα οι δυσκολίες που περνάμε λόγω του ιού και να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια