Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θέλουμε το δεδομένο άγχος να μετατραπεί γρήγορα σε κίνητρο για υψηλή απόδοση»

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Χαραυγιακό στη Νέα Σμύρνη ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε στα panionianea.gr . Ο τεχνικός του Ιστο...

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Χαραυγιακό στη Νέα Σμύρνη ο Δημήτρης Κοροπούλης μίλησε στα panionianea.gr.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως περίμενε καλύτερη εικόνα από την ομάδα του, ωστόσο συμπλήρωσε πως υπάρχει μία εβδομάδα ακόμα για να παρουσιαστούν οι κυανέρυθροι βελτιωμένοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναξιακό.

"Ήταν το τελευταίο φιλικό για την ομάδα μας πριν την πρεμιέρα. Σίγουρα περιμέναμε καλύτερη εικόνα. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, ωστε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξή του, όλο αυτό το διάστημα. Τους έχουμε ανάγκη κοντά μας και να είναι σίγουροι, πως θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να τους δικαιωσουμε", ήταν τα λόγια του Έλληνα coach, για να συνεχίσει:

"Υπάρχει ανυπομονησία για την πρεμιέρα και θέληση να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των διοικούντων, αλλά και του κόσμου. Θέλουμε το δεδομένο άγχος να μετατραπεί γρήγορα σε κίνητρο για υψηλή απόδοση. Τα παιδιά και η ομάδα θα είναι έτοιμοι!".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια