Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Χαρούμενοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, αφιερωμένη η νίκη σε διοικούσα επιτροπή και Λίμα»

Ο Ιστορικός μπήκε... φουριόζος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τα παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη να δείχνουν την ποιότητα τους, επικρατώ...

Ο Ιστορικός μπήκε... φουριόζος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τα παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη να δείχνουν την ποιότητα τους, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 επί του Πανναξιακού.

Ο τεχνικός της ομάδας, μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης, μίλησε στα panionianea.gr και αναφέρθηκε τόσο στο πρώτο φετινό "τρίποντο" του Πανιωνίου, όσο και στην εικόνα που είχαν οι νεαροί παίκτες του.

Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στην διοικούσα επιτροπή που έχει αναλάβει στην ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και στον Νόνι Λίμα που δίνει την δικιά του "μάχη" με τα προβλήματα υγεία που αντιμετωπίζει.

Αρχικά, ο coach του Ιστορικού τόνισε:

"Μία πρεμιέρα, όπως είπαμε και μέσα στην εβδομάδα, κρύβει πάντα παγίδες. Ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά που δεν γνωρίζουν την κατηγορία. Νομίζω, όμως, ότι την κατά διάρκεια του αγώνα τα παιδιά έδειξαν την ποιότητα που έχουν και έπαιξαν το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το σκορ που πήρε διαστάσεις, σίγουρα αξίζουν μπράβο στα παιδιά, αλλά αυτό δεν μας κάνει να κοιτάμε πιο μπροστά από όσο βλέπει, παραμένουμε προσγειωμένοι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Για την εξαιρετική εικόνα της ομάδας στην "επανάληψη":

"Με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου το σκορ ήταν άδικο για εμάς. Χωρίς κάποια φάση ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει. Αυτό που είπαμε στο ημίχρονο, ήταν πως χρειάζεται ηρεμία, καθαρό μυαλό και έτσι θα φτάναμε στο θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη της τους και θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στη διοικουσα επιτροπή που έχει αναλάβει πλέον τις τύχες του συλλόγου και είναι δίπλα μας και παράλληλα μέσα από τα αποδυτήρια και τα παιδιά στον Νόνι Λίμα σε αυτόν τον γολγοθά που περνάει να βγει σύντομα γερός και δυνατός και να είναι ξανά κοντά μας".

Για το ευρύ σκορ και την συνέχεια: 

"Κρατάμε τη νίκη και το σκορ. Το σκορ δεν μας λέει κάτι, ίσα-ίσα που θα πρέπει μέσα στα αποδυτήρια, σε αυτά τα νεαρά παιδιά, να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα καινα κοιτάμε μόνο παιχνίδι παιχνίδι. Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη, είναι κάτι που θέλαμε, όμως πρόκειται για μία δύσκολη και απαιτητική κατηγορία".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια