Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, επικεντρωνόμαστε στον Χαραυγιακό»

Την ευκαιρία να δει παίκτες που έως τώρα δεν είχαν πολύ έως καθόλου χρόνο συμμετοχής είχε ο Δημήτρης Κοροπούλης στην εκτός έδρας ήττα από τ...

Την ευκαιρία να δει παίκτες που έως τώρα δεν είχαν πολύ έως καθόλου χρόνο συμμετοχής είχε ο Δημήτρης Κοροπούλης στην εκτός έδρας ήττα από την Κηφισιά για το Κύπελλο ΕΠΣΑ. 

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε στα panionianea.gr και στάθηκε στο γεγονός πως ξεκουράστηκαν οι -θεωρητικά- βασικοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και τα υπόλοιπα νέα παιδιά της ομάδας:

"Έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Επιλέξαμε να ξεκουράσουμε τους βασικούς μας ποδοσφαιριστές και παράλληλα στο δεύτερο μέρος κάναμε κι άλλες αλλαγές, να παίξουν και τα άλλα παιδιά, παρά το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχει εκείνο το σημείο. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με έξι παιδιά που είναι γεννημένα το 2003", τόνισε ο Δημήτρης Κοροπούλης και συμπλήρωσε:

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Εμείς πλέον επικεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριάκης για το πρωτάθλημα με τον Χαραυγιακό, όπου θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις θετικές μας εμφανίσεις".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια