Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντοές: «Χαίρομαι που είμαι ξανά στον Πανιώνιο»

Για την επιστροφή του στον Πανιώνιο και το "βάρος" που έχει πάρει ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Κοντοές. Ο 34...

Για την επιστροφή του στον Πανιώνιο και το "βάρος" που έχει πάρει ο Γιάννης Μανιάτης μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Κοντοές.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στη Nova, δήλωσε τα εξής: 

"Με τον Γιάννη σκεφτόμασταν να συνεργαστούμε και μετά το ποδόσφαιρο, πριν από ένα μήνα δεν γνώριζε νομίζω κανείς, ούτε ό ίδιος ο Γιάννης ότι θα έμπαινε στον Πανιώνιο. Μόλις μου είπε την ιδέα χάρηκα πολύ. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα και με την διοίκηση και τους φιλάθλους και νομίζω ότι έχει ξεκινήσει μία πολύ όμορφη προσπάθεια. Χαίρομαι που είμαι ξανά στον Πανιώνιο.

Πραγματικά ο χρόνος που έχουμε είναι λίγος και τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα παιδιά είναι πολύ καλά και νομίζω θα πάμε καλά. Ο φετινός χρόνος είναι η παραμονή, όμως πιστεύω ότι από τον Δεκέμβριο θα ζητήσουμε και παραπάνω πράγματα γιατί θα έχουμε περισσότερο χρόνο.

Ο Γιάννης έχει πάρει μεγάλο βάρος πάνω του, ο Πανιώνιος είναι πολύ μεγάλη ομάδα και εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια