Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτσι θα είναι οι νέες εμφανίσεις του Ιστορικού!

Την Κυριακή (18/10) ο Πανιώνιος ρίχνεται στην... μάχη της Γ' Εθνικής, όπου υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Πανναξιακό, για την πρεμιέρα το...

Την Κυριακή (18/10) ο Πανιώνιος ρίχνεται στην... μάχη της Γ' Εθνικής, όπου υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Πανναξιακό, για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου. 

Η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική της ευθεία, ενώ έχει ολοκληρωθεί και ο σχεδιασμός των νέων εμφανίσεων με τις οποίες θα αγωνιστεί φετος ο Ιστορικός. 

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας θα αποτελείται από κόκκινη μπλούζα, μπλε σορτσάκι και κόκκινες κάλτσες, θυμίζοντας τις παλιότερες πιο κλασικές εμφανίσεις του συλλόγου. 

Η δεύτερη θα είναι λευκή, τόσο στην μπλούζα, όσο και στο σορτσάκι και τις κάλτσες. Η μπλούζα φυσικά θα έχει και από μία κόκκινη και μία μπλε πινελιά.

Να σημειωθεί, ότι ενώ δεν υπάρχει καμία συμφωνία χορηγίας με την Ισπανία, η αντιπροσωπεία της Luanvi στην Ελλάδα (Sportadore) έκανε χορηγία όλα τα ρούχα που θα χρειαστεί η αντρική ομάδα φέτος. Για αυτό φρόντισε προσωπικά ο Μάνος Σιφάκης (ιδιοκτήτης της sportadore - luanvi Hellas) που είναι φίλος του Πανιωνίου. 

Επιμέλεια Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο