Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα διαρκείας για την στήριξη της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου

Το τμήμα Μπάσκετ του Ιστορικού ανακοίνωσε τις κάρτες διαρκείας ή στήριξης (λόγω κορονοϊού) για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομά...

Το τμήμα Μπάσκετ του Ιστορικού ανακοίνωσε τις κάρτες διαρκείας ή στήριξης (λόγω κορονοϊού) για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά: 

H προσπάθεια δημιουργίας νέας ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-21, έχει αρχίσει και η «συστράτευση» όλων των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είναι αναγκαία, παρά την απαγόρευση εισόδου θεατών στους αγωνιστικούς χώρους. 

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζει σήμερα (8/10) και θα γίνεται καθημερινά από την γραμματεία της ακαδημίας μπάσκετ και στο διάστημα 17.00-21.00. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι 50 και 100 ευρώ. 

Μπορεί, προς το παρόν και για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, να αφήνουν εκτός γηπέδων τους φιλάθλους, αλλά αυτονόητα κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση της «κυανέρυθρης» ομάδας μπάσκετ. 

Τώρα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ομάδα μπάσκετ έχει ανάγκη την βοήθεια των φιλάθλων του. 

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια