Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Εξάσφαιρος» Πανιώνιος στη Κρήτη

Μία σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Κρήτη για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Κ17 της Super League 1, καθώς επικ...


Μία σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στη Κρήτη για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Κ17 της Super League 1, καθώς επικράτησε με το ευρύ 6-2 του ΟΦΗ.

Μάλιστα οι "κυανέρυθροι" ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, καθώς στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 5-0, ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0 για τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις στο 5' με τέρμα του Jackson, ενώ στο 14' ο Καλαμβόκης έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό (15') ο Γκιζινός διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 27' πέτυχε το τρίτο τέρμα του Ιστορικού.

Οι "κυανέρυθροι" δεν σταμάτησαν στο 3-0 και με δύο τέρματα του Καλαμβόκη στο 29' και 33' διαμόρφωσαν το 5-0 το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πέτυχε και έκτο τέρμα και συγκεκριμένα στο 47' ο Κώττης του ΟΦΗ πέτυχε αυτογκόλ, καθώς στη προσπάθεια του να διώξει έστειλε άθελα του την μπάλα στα δύκτια της ομάδας του.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει σε 6-2 χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο Θεοδοσουλάκης στο 68' και 69'.

Με τη νίκη του ο Πανιώνιος έφτασε τους 6 βαθμούς και έπιασε την ΑΕΚ στη 5η θέση, ωστόσο η τελευταία έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

1 σχόλιο

  1. Κε Θεοχάρη καλησπέρα, γιατί δεν ανσφέρεται και τις συνθέσεις των ομάδων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή