Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαριά ήττα για τον Πανιώνιο στο Πόλο

Την ήττα με 17-5 γνώρισε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό η Ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου για την 5η αγωνιστική της Α'1 Πόλο Ανδρών. Ο Ι...

Την ήττα με 17-5 γνώρισε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό η Ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου για την 5η αγωνιστική της Α'1 Πόλο Ανδρών.

Ο Ιστορικός δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός και μοιραία γνώρισε την 3η ήττα του στο πρωτάθλημα της Α'1 Πόλο Ανδρών.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανιώνιος ήταν ανταγωνιστικός μόνο στη πρώτη περίοδο όταν βρέθηκε να χάνει 3-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι παίκτες του Κώστα Δήμου δέχθηκαν 7 γκολ με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ με 10-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε ν' ανατρέψει την κατάσταση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την βαριά ήττα με 17-5.

Η Ταυτότητα του αγώνα

5η αγωνιστική Α'1 Πόλο Ανδρών

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 17-5

Τα οκτάλεπτα:
3-2, 7-1, 4-0, 3-2

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Βασιλείου Κ.

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Ίρβινγκ, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Σαλτέρης, Μπουζάλας, Σπυρόπουλος, Σπούνερ, Μπραΐμης, Γαβαλάς, Καλαϊτζής, Νταλαπάς, Δήμου, Μπαρακάτ, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Κουκουμάς, Μοσχοβέλης.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια