Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Την τελευταία στιγμή για Μούντριχα

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χαραυγιακό, για την 3η αγωνιστι...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χαραυγιακό, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι αφήνουν πίσω τους την ήττα στο Κύπελλο, με τον Δημήτρη Κοροπούλη να κρατάει τα θετικά που είδε από τα παιδιά που πήραν την ευκαιρία και αγωνίστηκαν στο ματς με την Κηφισιά.

Πλέον, άπαντες έχουν συγκεντρωθεί στον δύοσκολο αγώνα του πρωταθλήματος, με τον Χαραυγιακό να μετράει, όπως και ο Πανιώνιος, μόνο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

O coach του Ιστορικού θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μούντριχα, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Προοδευτική.

Σίγουρος απόντας θα είναι ο Ρόπας, που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το μυικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Τέλος, να σημειωθεί πως αρκετές είναι οι φήμες που αναφέρουν ότι είναι πιθανό να υπάρξει... lockdown στα ερασιτεχνικά ομαδικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα, κάτι πάντως που θα ξεκαθαρίσει μετά τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια