Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λύγισαν στο τέλος τα κορίτσια

Δεν τα κατάφερε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 8-6 από τον Εθνικό στο Πειραιά για την 2η αγων...

Δεν τα κατάφερε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 8-6 από τον Εθνικό στο Πειραιά για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α' Κατηγορία Γυναικών.

Ο Ιστορικός πλήρωσε το κακό ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Εθνικό Πειραιά να προηγείται με 4-1.

Τα κορίτσια του Πανιωνίου όμως δεν παρέδωσαν τα "όπλα" και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 5-4 με τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Μάλιστα οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου ισοφάρισαν σε 6-6 3 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ωστόσο στο φινάλε του αγώνα ο Εθνικός πέτυχε δύο τέρματα και έτσι ο Πανιώνιος έφυγε με άδεια χέρια από τον Πειραιά.

Έτσι ο Πανιώνιος έμεινε με 1 βαθμό στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές και θα προσπαθήσει να πάρει τη πρώτη του νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική απέναντι στη ΝΕ Πατρών.

Η Ταυτότητα του αγώνα 

2η αγωνιστική Α' Κατηγορία Γυναικών στο Πόλο

Εθνικός Πειραιά-Πανιώνιος 8-6

Διαιτητές:
Κοτσώνης, Ποσποτίκης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εθνικός Πειραιά: (Κώστας Φιτσανάκης):
Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη, Μαμόγλου, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ακριτίδου, Χέλμη, Ζαφειράκη.

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου):
Τζούρκα, Σαφέτη, Παπαφιλίππου, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου, Πετεινάτου, Παπαναστασίου, Δουρέκα, Παπαναστασίου, Ζερβού, Μήτσου.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια