Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ναι, τέτοιες νίκες τους κάνουν άντρες...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Τα λόγια του Δημήτρη Κοροπούλη προς τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά το "διπλό" του Ιστορ...

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Τα λόγια του Δημήτρη Κοροπούλη προς τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά το "διπλό" του Ιστορικού επί της Προοδευτικής τα λένε όλα. Ναι, αυτά τα αμούστακα παλικαράκια παίζουν ως Πανιώνιος και γι΄αυτό δεν φοβούνται τίποτα. Ξέρουν ότι με αυτή τη φανέλα μπορούν να λυγίσουν και έδρες, αλλά και το πολύ σκληρό παιχνίδι που μπορεί να συναντήσουν από αντιπάλους τους, όπως αυτό της Προοδευτικής!

Ο coach τω κυανέρυθρων είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τι πάει να πει Πανιώνιος, καθώς έχει ανδρωθεί προπονητικά στον σύλλογο, αφού βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού από το 1998! Έχει περάσει από όλα τα ποδοσφαιρικά ηλικιακά τμήματα, ενώ από το 2014 είχε αναλάβει την ομάδα Νέων του Πανιωνίου, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά και άπαντες έχουν να πουν τα καλύτερα για την δουλειά του. 

Έτσι, φέτος ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να καθοδηγήσει αυτά τα νέα παιδιά που ναι μεν είναι ταλαντούχα, όμως είναι και άπειρα, αφού όλοι (εκτός των Κοντοέ και Γροντή) μέχρι πριν από λίγους μήνες έπαιζαν στα πρωταθλήματα των Ακαδημιών και μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έπρεπε να γίνουν ποδοσφαιρικά από παιδιά... άντρες, αγωνιζόμενοι στη Γ' Εθνική, απέναντι σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους.

Ήδη τα ταλαντούχα αυτά παιδιά έχουν αποδείξει πως μπορούν να σηκώσουν την βαριά φανέλα του Ιστορικού και -όπως τους είπε και ο προπονητής τους- τέτοιες νίκες τους κάνουν άντρες. Τέτοιες νίκες κόντρα σε παραδοσιασκά δυνατές ομάδες, σε μία έδρα που λίγοι θα περάσουν και κόντρα σε έναν αντίπαλο που οι πιο έμπειροι παίκτες του έπαιξαν... ξύλο με σκοπό να σπάσουν τον τσαμπουκά των νεαρών ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου. Βέβαια, πέτυχαν το αντίθετο, έδωσαν μεγαλύτερο κίνητρο στους κυανέρυθρους, παίζοντας με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και παίρνοντας τη νίκη με την μαγκιά τους!

Ακόμα είμαστε στην αρχή, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και σίγουρα θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα. Όμως η εικόνα και υγεία που βγάζει η ομάδα γεμίζει τους απανταχού Πανιώνιους και το μέλλον του Ιστορικού πλέον μπορεί να διαγραφέται πιο αισιόδοξο... 

ΥΓ: Κάποιοι είδαν τον Πανιώνιο ξανά απέναντι τους και δυστυχώς αντί να χαίρονται που μπορούν να αντιμετωπίσουν μία τόσο ιστορική ομάδα, βγάζουν... κόμπλεξ. Είναι λογικό σε αυτές τις κατηγορίες να μην παίζεις κάθε μέρα με έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά το να βγαίνεις εκτός ορίων είναι πολύ άσχημο! 

ΥΓ1: Στήριξη στην ομάδα όχι μόνο στα καλα αποτελέσματα, αλλά και στα άσχημα. Θα έρθουν και αυτά.

ΥΓ2: Η εικόνα της ομάδας μπάσκετ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είναι αποκαρδιωτική. Λογικό, βέβαια, ως ένα σημείο, αφού οι παίκτες ακόμα γνωρίζονται. Σιγά-σιγά, όμως, θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση και να έρθουν και κάποιες νίκες, πριν να είναι πολύ αργά. Αναμονή, λοιπόν, για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

2 σχόλια

  1. Μπράβο στους μαγκες πιτσιρικαδες.. Αυτος ειναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα Πολύ μεγάλο Εύγε στους Νέους του Πανιωνίου τρέχουν και πρεσσάρουν ασταμάτητα, γι αυτό τους ονομάζω ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ, ο φόβος και ο τρόμος των αντιπάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή