Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα -3 για τον Πανιώνιο συνεχίζονται...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έριξε νέες... καμπάνες στους κυανέρυθρους! Οι... οικονομικές αμαρτίες του παρελθόντος δεν αφήνουν σε ησυχία τον ποδ...

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έριξε νέες... καμπάνες στους κυανέρυθρους!

Οι... οικονομικές αμαρτίες του παρελθόντος δεν αφήνουν σε ησυχία τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο ακόμα και τώρα που βρίσκεται στη Γ' Εθνική. Την αφαίρεση εννιά συνολικά βαθμών αποφάσισε μεταξύ άλλων το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μέχρι να εξοφληθούν οι Πινιώτης, Τασουλής και Λάμπρου. 

Φυσικά οι αφαιρέσεις βαθμών δεν αφορούν την φετινή ομάδα, καθώς ο Πανιώνιος αγωνίζεται στην Γ ' Εθνική και δεν αποτελεί πλέον ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 103/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως. 

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Χρίστου Τασουλή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 70/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. 

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Λάμπρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 71/2020 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας."

Δεν υπάρχουν σχόλια