Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από το 2004 της... Ευρώπης, στο 2020 της Γ' Εθνικής!

Ένα παιχνίδι από τα... παλιά θα δώσει ο Ιστορικός την προσεχή Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προοδευτική, για την 2η αγωνιστ...

Ένα παιχνίδι από τα... παλιά θα δώσει ο Ιστορικός την προσεχή Κυριακή, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Προοδευτική, για την 2η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής.

Τελευταία φορά που έπαιξε ο Πανιώνιος με αντίπαλο τους βυσσινί της Νίκαιας ήταν τον Μαΐο του 2004 όταν με το 3-1 στη Νέα Σμύρνη εφασφάλισε την δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή του έξοδο, την ίδια ώρα που η ομάδα του Σουλη Παπαδόπουλου (τότε προπονητής της Προοδευτικής) κατέγραφε την πιο πρόσφατη (μέχρι και σήμερα) αναμέτρηση της σε επίπεδο Α' εθνικής κατηγορίας!

Για την ιστορία σκόρερ του αγώνα, τότε, ήταν οι Μάντζιος, Πίνο και Μήτρου από πλευράς Πανιωνίου, ενώ για την Προοδευτική είχε βρει δίχτυα στο φινάλε του παιχνιδιού ο Καζαντζής.

Οι ενδεκάδες με τις οποίες είχαν αγωνιστεί οι δύο ομάδες:

Πανιώνιος: Ντρόμπνι, Γιαννόπουλος (72 Μάκος), Βλτσεκ (46 Γκουντουλάκης), Κόντης, Ραγκουέλ, Κατσιαρός, Τζιόλης, Παρόντι, Μήτρου, Γονδουλάκης, Μάντζιος (63 Πατσιαβούρας).

Προοδευτική: Καραναστάσης (Μουκέας 87), Βάβουλας, Κουμεντάκος (Γκουλέτας 68), Αρχοντούλης (60 Βαρτζιώτης), Σπέρτος, Τόγιας, Βιλανάκης, Μάγγος, Αντωνόπουλος, Φραντζέσκος, Καζαντζής.

-Δείτε τα αποτελέσματα των πέντε πιο πρόσφατων αγώνων των δύο ομάδων, όπου ο Πανιώνιος μετράει μόνο νίκες:



Δεν υπάρχουν σχόλια