Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χριστοδουλόπουλος: «Αυτά είπα στην συνάντηση με Ερασιτέχνη - Πάνθηρες»

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, μέλη του Ερασιτέχνη και εκπροσώπους των Πανθήρων, με ...

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, μέλη του Ερασιτέχνη και εκπροσώπους των Πανθήρων, με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση στην ΚΑΕ Πανιώνιος.

Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον μεγαλομέτοχο της κυανέρυθρης ΚΑΕ, με τον κ. Χριστοδουλόπουλο να μας μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος των όσων είπε από την μεριά του στην εν λόγω συνάντηση.

Αρχικά, ανέφερε: "Έγινε ανάλυση του χρέους της ΚΑΕ. Τα 62 χιλιάδες ευρώ είναι από χρέη του συλλόγου σε Α'2 και Β' Εθνική, για τα οποία ο Βαρουξάκης έχει συμφωνιτικό ότι θα πληρώσει αλλά δεν τον έχει κυνηγήσει κανένας ακόμη. Γράφονται ψέματα σε δημοσιέυματα ότι τον έχει κυνηγήσει ο Ερασιτέχνης και έχει χάσει τα δικαστήρια. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 33 χιλιάδες ευρώ είναι το μπαν από την τελευταία χρονιά του Λιανού. 60-70 χιλιάδες χάσαμε χορηγικά την περασμένη σεζόν λόγω κορωνοιού, που δεν πλήρωσαν ΕΡΤ και χορηγοί πρωταθλήματος. Ευτυχώς οι δικοί μας μικροχορηγοί πλήρωσαν σε καλύτερο επίπεδο. Εμείς χρωστάμε σε παίκτες ολόκληρα συμβόλαια, γιατί δεν υπήργαν ρήτρες για την διακοπή πρωταθλήματος λόγω ανωτέρας βίας σε καμία ομάδα στον κόσμο".

Εν συνεχειά, ο κ. Χριστοδουλόπουλος ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά πως πρόθεση του είναι να αποχωρήσε, ενώ ανέφερε πως ενημέρωσε στην συνάντηση που έγινε πως προτίθεται να αποχωρήσει και την τωρινή χρονική στιγμή, αρκεί να πάρει σε βάθος χρόνου ένα πόσο που κυμαίνεται στις 50 χιλιάδες ευρώ, συν μία μισή χορηγία που ήδη έχει εξασφαλίσει για τη νέα σεζόν: "Εγώ έχω πει ξανά και ξάνα ότι θέλω να φυγω. Το έχω πει δημόσια και ιδιωτικά εδώ και τέσσερις μήνες. Δεν μπλοφάρω. Τους ανέφερα ότι φεύγω τώρα με "μηδέν", παίρνοντας μία επιταγή σε τέσσερις μήνες των 25 χιλ ευρώ και άλλη μία του ίδιου ποσού σε οκτώ μήνες. Συν μία χορηγία που έχω βρει για τη νέα σεζόν μισή-μισή με την ΚΑΕ. Όποιος -και αν- αναλάβει, αναλαμβάνει και τα χρέη, αλλά ταυτόχρονα θα πάρει και τα 62 χιλ. του Ερασιτέχνη. Ακόμα και ετσι δεν βρίσκεται κανένας".

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, συμπλήρωσε πως: "Μου ζητήθηκε, επειδή δεν βρίσκεται κανένας να αναλάβει το τρέξιμο της ομάδας ακόμη και έτσι, να βάλουν την εγγυητική για το πρωτάθλημα Πανιώνιοι, να μαζέψουν ένα ικανοποιητικό ποσό σε χορηγίες, να τρέξουμε την ομάδα φέτος μαζί και να την παραλάβουν του χρόνου με 30 χιλ. χρέη μόνο. Υπάρχει ένα συμφωνητικό που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενη διαπραγμάτευση. Το δεχτηκα. Περιμένω από τους Πανιώνιους απάντηση αν κατάφεραν να βρουν κάτι από όλα αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια