Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη γιορτή όπως αρμόζει στον Ιστορικό! (videos - photos)

Με κάθε λαμπρότητα και όπως αρμόζει στον τεράστιο Πανιώνιο γιόρτασαν τα 130 χρόνια του συλλόγου οι Πάνθηρες.  Πολύς κόσμος του Ιστο...

Με κάθε λαμπρότητα και όπως αρμόζει στον τεράστιο Πανιώνιο γιόρτασαν τα 130 χρόνια του συλλόγου οι Πάνθηρες. 

Πολύς κόσμος του Ιστορικού έδωσε το "παρών" το βράδυ της Δευτέρας (14/9) στο στάδιο της Νέας Σμυρνης, με σκοπό να γιορτάσει την συμπλήρωση των 130 χρόνων ζωής του Πανιωνίου.

Οι Πάνθηρες, οι οποίοι έστησαν την γιορτή, ήταν άψογοι διοργανωτές και... οικοδεσπότες, με όλους τους φίλους του συλλόγου να δίνουν μην σταματούν λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Αρχικά, το ραντεβού είχε δοθεί στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού, με το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του χώρου να γεμίζει ασφυκτικά. Εν συνεχεία η γιορτή μεταφέρθηκε εντός σταδίου, όπου τα δεκάδες καπνογονα, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα. Η Νέα Σμύρνη γιόρτασε για το καμάρι της, τον Πανιώνιο. Οι Πάνθηρες κράτησαν ζωντανή την ιστορία του συλλογου, καθώς με την εξαιρετική γιορτη που διοργάνωσαν ένωσαν όλο τον Πανιώνιο κόσμο και άπαντες έγιναν "ένα" τραγουδώντας για την Ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας!

Τα panionianea.gr φυσικά ήταν εκεί, δεν γίνονταν άλλωστε να λείψουν από τα κυανέρυθρα γενέθλια και με την κάμερα τους σας παραθέτουν τα παρακάτω βίντεο:








Παρόντες και οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης Basso Rango οι οποίοι σήκωσαν και το συγκεκριμένο πανό


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Πολλα μπραβο στους Πανθηρες για το κυανερυθρο παρτυ.
    Ντροπη στον Δημο Νεας Σμυρνης που εχει εξαφανιστει... Για την ΠΑΕ δεν συζηταμε καν...δεν υπηρξε ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή