Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέο θετικό δείγμα από τους Νέους του Ιστορικού

Νέο θετικό δείγμα από την ομάδα Νέων του Πανιωνίου. Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα την γηπεδούχο...

Νέο θετικό δείγμα από την ομάδα Νέων του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα την γηπεδούχο ομάδα της Δοξας Βύρωνα, με το τελικό σκορ να είναι 3-3.

Παρα την ψυχρολουσία του 1ου λεπτού και το άνοιγμα του σκορ για τους γηπεδουχους, στη συνέχεια ο Πανιώνιος αποδίδοντας πολύ ομορφο και επιθετικο ποδοσφαιρο ειχε μέχρι το ημίχρονο διαμορφωσει το σκορ σε 1-3 υπερ του.

Το 1-1 έκανε ο Νίνο στο 25' με σουτ. Το 1-2 διαμόρφωσε ο Κουτσακης στο 34' με τον ιδιο τροπο και το 1-3 ο Ζαμάνης στο 42' με ευστοχη εκτελεση πεναλτι, που κερδισε ο ίδιος.

Στο Β' ημιχρονο οι πολλες αλλαγές έριξαν τον ρυθμο του αγώνα. Τελικα η Δοξα κατάφερε να ισοφαρισει με δυο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτα.

Ο Πανιώνιος ειχε δοκαρι στις καθυστερήσεις με τον Αργυρίου.

Φυσικά στα φιλικά παιχνίδια το τελευταίο που έχει σημασία ειναι το σκορ, με τον Δημήτρη Κοροπούλη να βλέπει για ένα ακόμη ματς τους "μικρούς" να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να κοιτούν στα... μάτια μία ακόμα αντρική ομάδα (μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ηλικιακά ποδοσφαιριστές).

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Αυγερινός (70' Βαρβαρήγος), Λαμψιας, Ζαχι, Νίνο, Χριστοφιλόπουλος, Τσουρούλας, Κουτσάκης, Παπαδόπουλος, Ζαμάνης, Αργυρίου, Λιούμης.
Έπαιξαν και οι: Proi, Σταμάτης, Κούτρας, Μιραφιόρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια