Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα εποχή, νέα δεδομένα, αλλά πάντα Πανιώνιος!

Ο Ιστορικός για πρώτη φορά στην ιστορία του καλείται να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική. Μία νέα δύσκολη εποχή, λοιπόν, για τον σύλλογο και τον...

Ο Ιστορικός για πρώτη φορά στην ιστορία του καλείται να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική. Μία νέα δύσκολη εποχή, λοιπόν, για τον σύλλογο και τον κόσμο του, νέα τα δεδομένα, αλλά ο Πανιώνιος παραμένει πάντα Πανιώνιος!

Σε αυτή τη νέα εποχή ο Κυριάκος Σκούρας βγήκε μπροστά, με σκοπό να οργανώσει την ομάδα και με το κύρος που τον ξεχωρίζει να προσελκύσει κι άλλους ανθρώπους για να ενισχύσουν τη νέα αυτή προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει. 

Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, πονάει τον σύλλογο και χωρίς να το πολυσκεφτεί ανέλαβε τον ρόλο του ανθρώπου που θα τρέξει την ομάδα σε αυτή την μεταβατική περίοδο. Μία κίνηση, χωρίς αμφιβολία, προς την σωστή κατεύθυνση. 

Ο Δημήτρης Κοροπούλης θα είναι ο προπονητής του Ιστορικού, κάτι που του αξίζει 100%. Βρίσκεται περισσότερα από 20 χρόνια στον σύλλογο, έχει περάσει σχεδόν από ολα τα τμήματα των ακαδημιών και τα τελευταία 6 χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα Νέων. Οι παίκτες που έχουν αναδειχθεί από τα χέρια του, αλλά και οι γνώσεις του γύρω απο το ποδόσφαιρο και η πολύ καλή επικοινωνία του με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, είναι κάποια από τα στοιχεία που εκτιμούν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, δίνοντας του... ψήφο εμπιστοσύνης.

Τα παιδιά της ομάδας Νέων του Ιστορικού είναι αυτά που θα κληθούν να "σηκώσουν" την βαριά φανέλα του Πανιωνίου στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι εν λόγω παίκτες, λοιπόν, διαθέτουν πλούσιο ταλέντο, κάτι που έχουν δείξει στα έως τώρα παιχνίδια τους (φιλικά, Κύπελλο ΕΠΣΑ), ωστόσο τα πράγματα σε ένα Πρωτάθλημα αντρών και ειδικά στον 6ο όμιλο, όπου υπάρχουν παραδοσιακές δυνατές ομαδες, μόνο εύκολα δεν θα ειναι. Γι' αυτό το λόγο γίνονται ήδη κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ώστε να μπορέσει να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται. Μην ξεχνάμε ότι λόγω του κανονισμού που υπάρχει, ο Πανιώνιος δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο την πρώτη χρονιά. Οπως και να έχει, πάντως, υπάρχει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά της ομάδας και στην δουλειά που έχει ήδη γίνει εδώ και δύο μήνες στην προετοιμασία από τον Κοροπούλη. 

Φυσικά η φετινή κατάσταση θα είναι πρωτόγνωρη και για τον κόσμο του Πανιωνίου, καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε δει την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται σε μία ερασιτεχνική κατηγορία. Οι φίλοι του Ιστορικού καλούνται κι αυτοί με την σειρά τους να προσαρμοστουν στα νέα δεδομένα, όμως καλούνται επίσης και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και τα νέα παιδιά που θα φορέσουν την βαριά φανέλα της ομάδας. Σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος δεν περισσεύει κανεις. Μόνο ενωμένος ο οργανισμός Πανιώνιος θα μπορέσει να επανέλθει εκει που ανήκει!

Ο Πανιώνιος παραμένει πάντα Πανιώνιος σε όποια κατηγορία και αν αναγκαστεί να παίξει. Η φανέλα, το σήμα, οι ρίζες και οι φίλαθλοι του συλλόγου παραμένουν και θα παραμείνουν για πάντα κάτι το αναλλοίωτο!

Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο

  1. Μοναδική ευκαιρία να βάλουν σωστές βάσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράδειγμα τα παιδιά της Κ19 να μένουν στον σύλλογο μέχρι τα 26 χρόνια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή