Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία με Εθνικό στη Νέα Σμύρνη

Αρκετά καλή ήταν η εικόνα του Πανιωνίου στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Εθνικό στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Οι νεαροί παίκτες του ...

Αρκετά καλή ήταν η εικόνα του Πανιωνίου στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε κόντρα στον Εθνικό στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Οι νεαροί παίκτες του Ιστορικού, που φέτος καλούνται να... μεγαλώσουν και από την ομάδα Νέων να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνική, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα του Πειραιά, την οποία μάλιστα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και στον 6ο όμιλο της κατηγορίας.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη, όπως και στα προήγουμενα παιχνίδια τους, έδειξαν πως η δουλειά που γίνεται εδώ και δύο μήνες στην ομάδα αποδίδει καρπούς στον αγωνιστικό χώρο και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ, με τέρμα του Χρήστου Παπαδόπουλου στο 30ο λεπτό, με τον Εθνικό να ισοφαρίζει στο 58' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ασπρογιάννη.

Στο 93' ο Καλομοίρης, ο οποίος πεαγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο, όμως το κοντινό πλασέ που έκανε πέρασε λίγο άουτ. 

Nα σημειωθεί, ότι στο 70ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ξυγκόρος, όμως ο πάγκος του Εθνικού ζήτησε να μην ισχύσει η αποβολή και να συνεχίσουν οι δύο ομάδες έντεκα εναντίον έντεκα, όπως και συνέβη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Δημήτρης Κοροπούλης): Αυγερινός, Λάμψιας (70' Τριάντης), Ζάχη, Τσαπατσάρης, Ζούλιας (75' Ρόπας), Πρέγκου (70' Οικονόμου), Παπαδόπουλος (65' Καλομοίρης), Νίνο (75' Κούτρας), Μούντριχας (65' Κουτσάκης), Σταμάτης (70' Λιούμης), Ζαμάνης (55' Ξυγκόρος) 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Νιτσάκης (35' Ασπρογιάννης), Γκάμπριελ, Ματσαδές, Λεπενιώτης, Καναβέτας. 
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σαρηγιάννης, Παπαγεωργίου, Μπασινάς, Κόκορης, Ζούπα, Παλούκης, Βλάχος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια