Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα (ακόμα) πιο δύσκολα είναι μπροστά, όλοι ενωμένοι για τον Πανιώνιο!

Ο οργανισμός Πανιώνιος περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στα 130 χρόνια της ιστορίας του και σίγουρα μόνο εύκολες μέρες δεν έρχονται... Το πο...

Ο οργανισμός Πανιώνιος περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στα 130 χρόνια της ιστορίας του και σίγουρα μόνο εύκολες μέρες δεν έρχονται...

Το ποδόσφαιρο οδεύει -στην καλύτερη- προς την Γ' Εθνική, το μπάσκετ βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση και τον υποβιβασμό στις τοπικές κατηγορίες, ενώ και ο Ερασιτέχνης αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα (διαλύθηκε το γυναικείο μπάσκετ κλπ).

Όπως καταλαβαίνει κανείς τα πράγματα για τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας είναι τραγικά. 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Πανιώνιος δεν περισσεύει κανείς. Μόνο ενωμένοι άπαντες θα καταφέρουμε να ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το κυανέρυθρο μέλλον.

Όπως ειπώθηκε και στην συνέλευση των Πανθήρων, τρία είναι τα βασικά πράγματα που μπορεί να κάνει ο Πανιώνιος κόσμος για να στηρίξει και να περιμένει ένα καλύτερο αύριο για την αγαπημένη του ομάδα. Ποια είναι αυτά;

  1. Μέλη στον Ερασιτέχνη: Ενισχύουμε την μάνα του συλλόγου και έχουμε δικαίωμα ψήφου και λόγου για τις αποφάσεις που παίρνονται.Το ποδοσφαιρικό τμήμα ηδη έχει περάσει στα χέρια του Ερασιτέχνη, ενώ πολύ πιθανό είναι να γίνει το ίδιο και με το μπάσκετ. 
  2. Διαρκείας: Η αγορά ενός διαρκείας ή πιο σωστά μίας κάρτας στήριξης, γιατί λόγω κορωνοιού δύσκολα θα υπάρχει σύντομα κόσμος στα γήπεδα, θα δώσει τεράστια ενίσχυση οικονομική και ηθική στα τμήματα του συλλόγου. Πχ στο ποδόσφαιρο που φέτος θα αγωνιστεί σε ερασιτεχνική κατηγορία το ποσό προφανώς δεν θα είναι μεγαλο, αλλά θα είναι αρκετό για να βοηθήσει την ομάδα.
  3. Παρουσία στο γήπεδο: Όταν επιτραπεί η παρουσία κόσμου στα γήπεδα, οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα πρέπει να είναι εκεί. Το γράψαμε και παραπάνω, σε αυτές τις στιγμές που περνάει ο Πανιώνιος δεν περισσεύει κανείς. Η παρουσία στην εξέδρα, όπου αγωνίζεται ο Ιστορικός, είναι επιβεβλημένη. Με τον κόσμο ενωμένο και δυναμικά στο πλευρό του, ο Πανιώνιος θα γίνει πάλι ισχυρός και σύντομα θα επιστρέψει εκει που ανήκει και εκει που αξίζει!
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Πολύ σωστό άρθρο. όλοι κοντά στην ομάδα μας. Στηρίζουμε και ενισχύουμε! ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είμαστε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή