Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: "Όταν κάνεις τέτοιες Συνελεύσεις, υπάρχει ελπίδα..."

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τον Πανιώνιο κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Συνέλευση των Πανθήρων.  Το κάτω διάζωμα της Θύρας ...


Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τον Πανιώνιο κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Συνέλευση των Πανθήρων. 

Το κάτω διάζωμα της Θύρας 3 γέμισε, με τους Πάνθηρες να ενημερώνουν και να συζητούν με όλο τον κόσμο για τα τεκταινόμενα σε ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-ενημέρωση των οργανωμένων:

"Όταν κάνεις Συνέλευση και σχεδόν γεμίζεις ένα ολόκληρο τμήμα μιας κερκίδας. Όταν κάνεις Συνέλευση και έρχεται κόσμος από την Πεύκη, την Ανάβυσσο, το Γαλάτσι, την Πετρούπολη, το Νέο Ηράκλειο .. ακόμα και από την Εύβοια ή την Κορινθία. Όταν κάνεις Συνέλευση και ο κόσμος σέβεται ο ένας τον άλλον. Όταν κάνεις Συνέλευση και οι διαφωνίες γίνονται σε πολιτισμένο και δημοκρατικό επίπεδο. Όταν κάνεις τέτοιες Συνελεύσεις, υπάρχει ελπίδα. 

Μπορεί αυτή η ελπίδα να μην φαίνεται ξεκάθαρα, σήμερα. Εντούτοις, με αυτή τη νοοτροπία είναι βέβαιο πως το αύριο θα είναι πολύ καλύτερο.

Ζητάμε συγγνώμη που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσουμε την διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή για να ενημερώσουμε την επαρχία και το εξωτερικό όσον αφορά τα τεκταινόμενα, ωστόσο με τον όγκο των ζητημάτων που έχουμε έρθει αντιμέτωποι τις τελευταίες μέρες αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό. 

Επιστρέφοντας σπίτια μας συνεχώς μετά τα μεσάνυχτα και έχοντας να σκεφτούμε θέματα που μέχρι χθες δεν γνωρίζαμε και δεν ήταν δουλειά μας να γνωρίζουμε, ο χρόνος που περισσεύει για επιπλέον δράσεις είναι ως και ανύπαρκτος. 

Ζούμε τις δυσκολότερες μέρες του Συλλόγου μετά το 1922. Τα πράγματα δεν είναι απλά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε διοίκηση. Όμως, από δω και πέρα θα είμαστε δίπλα σε όλους όσοι δηλώνουν ΠΑΡΩΝ. Σε όλους όσοι εμφανίζονται για να βοηθήσουν. Θα κάτσουμε στο τραπέζι, θα πάμε στις συναντήσεις και θα παράσχουμε ο,τι μπορούμε και ξέρουμε για να βoηθήσουμε την κατάσταση. 

Συγχαρητήρια σε όσους είναι παρόντες και δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους. Μπράβο στους εκατοντάδες που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και ενότητας από τα μακρινά μέρη. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι ηρεμία και σχέδιο. Όποιος δείχνει με διάφανεια τις προθέσεις του, είμαστε μαζί του. Όποιος το παίζει ιστορία χωρίς συμμετοχή, θα μαυρίζεται δια παντός. 

Η πόρτες του Συλλόγου και του Συνδέσμου είναι ανοιχτές για έμπρακτη στήριξη, οικονομική, τεχνογνωσιακή ή και σε όποιο άλλο επίπεδο παραστούν ανάγκες. Τα στρατόπεδα, οι συμμαχίες και τα προσωπικά συμφέροντα ας τα βάλουν στον πάτο τους όσοι τα σκέφτονται. 

Ενωμένοι θα επιστρέψουμε. Το μάτι μας είναι πάνω στους πάντες και τα πάντα. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτέχνη, τα μαθαίνουμε ΌΛΑ. 

Ανοχή τέλος.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια