Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όσα αποκάλυψε ο Ζαμάνης για την εταιρεία που ήθελε να αγοράσει την ΠΑΕ

Το "story" με τους ξένους επενδυτές αποκάλυψε ο Νίκος Ζαμάνης. Την ταυτότητα των επενδυτών με τους οποίους βρισκόταν σε συζητήσε...

Το "story" με τους ξένους επενδυτές αποκάλυψε ο Νίκος Ζαμάνης.

Την ταυτότητα των επενδυτών με τους οποίους βρισκόταν σε συζητήσεις (χωρίς θετική κατάληξη) ο Πανιώνιος αποκάλυψε ο Νίκος Ζαμάνης

Ο μέχρι πρότινος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για την εταιρεία «Devetia Limited Investment» (η οποία εδρεύει στην Οδησσό). 

Σημείωσε σχετικά ότι από τις 11 Ιουνίου έχει υπογραφεί χαρτί από τον ίδιο και τον Χρήστο Δάρρα για διαπραγματεύσεις μαζί της, ακολούθησε το πρώτο mail στις 3 Ιουλίου και ακολούθησαν πολλές τηλεδιασκέψεις, αλλά και οικονομικός έλεγχος που κόστισε 20.000 ευρώ.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Ζαμάνης είναι διαθέσιμα τα ονόματα και δυο δικηγόρων που μεσολάβησαν, μιας Ελληνίδας και ενός Ισπανού, με τον τελευταίο να ενημερώνει ότι δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά των επενδυτών για τον λόγο που δεν διατέθηκαν τα χρήματα που ήταν αναγκαία. 

Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 850.000 ευρώ που είχε χαρακτηριστεί απαραίτητο (καταρχάς για να καλυφθεί το ban της UEFA), ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Πλέον ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την σκυτάλη να περνάει στον Ερασιτέχνη, χωρίς τον Νίκο Ζαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια