Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: Συναντήθηκαν με Χριστοδουλόπουλο και αποφασίζουν

Συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο είχαν την Τριτη (15/9) οι Πάνθηρες, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα τεκταινόμενα στην ΚΑΕ. ...

Συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο είχαν την Τριτη (15/9) οι Πάνθηρες, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα τεκταινόμενα στην ΚΑΕ.

Το "παρών" έδωσαν και μέλη του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ενώ από πλευράς ΚΑΕ ήταν και ο Χρήστος Χριστοδούλου, αλλά και ο Πολύδωρος Συρίγος.

Οι Πάνθηρες, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από έξι μελη τους, θα πραγματοποιήσουν συνέλευση, μέσω της οποίας θα πάρουν τις αποφάσεις τους για την στάση που θα κρατήσουν με το εν λόγω τμήμα του συλλογου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Την προηγούμενη Τετάρτη η Συνέλευση αποφάσισε (δια της ανοιχτής ψηφοφορίας), ο Σύνδεσμος να επιδιώξει επαφή με την Κ.Α.Ε Πανιώνιος, για να συζητηθούν τα δεδομένα του τμήματος μπάσκετ.

Η συνάντηση έγινε χθες το πρωί, παρουσία μελών του Δ.Σ. του ερασιτέχνη και του προέδρου του ερασιτέχνη ενώ από πλευράς Κ.Α.Ε παρευρέθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Συρίγος, Χριστοδούλου Χρήστος.

Το Panthers Club εκπροσωπήθηκε από έξι άτομα.

Απόψε στις 21:30 θα γίνει η Συνέλευση στην Θύρα 3 με βασικό άξονα αυτά που ειπώθηκαν στην συζήτηση αυτή και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Καλούμε όποιον επιθυμεί από πλευράς ερασιτέχνη και Κ.Α.Ε επιθυμεί, να παραστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια