Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκπληκτική διάκριση για Τριανταφύλλου και Πανιώνιο

Μία σημαντική διάκριση είχε ο Πανιώνιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης Open Water χάρη στον αθλητή του στην Κολύμβηση Γιώργο Τρ...


Μία σημαντική διάκριση είχε ο Πανιώνιος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης Open Water χάρη στον αθλητή του στην Κολύμβηση Γιώργο Τριανταφύλλου.

Ο Τριανταφύλλου βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (12-13/9/) στο Άστρο Κυνουρίας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο απαιτητικό αγώνισμα των 10.000m πρόκειται για έναν μαραθώνιο μέσα στη θάλασσα.

Ο αθλητής του Πανιωνίου κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των νέων ανδρών με χρόνο 1.59.46.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και ο ερασιτέχνης Πανιώνιος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

"Εκπληκτική διάκριση για τον αθλητή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης Τριανταφύλλου Γιώργο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water ανοιχτής κατηγορίας (ΟΠΕΝ), που έλαβε τόπο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (12-13/9) στο παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

Ο αθλητής μας, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στο απαιτητικό αγώνισμα των 10.000m (δηλαδή στον μαραθώνιο της κολύμβησης), κατέκτησε την δεύτερη Πανελλήνια θέση στην κατηγορία των Νέων ανδρών με τον πολύ καλό χρόνο 1.59'.46''. Ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος, καθώς οι αντίπαλοι του είναι καταξιωμένοι και έμπειροι αθλητές στα αγωνίσματα μεγάλων αποστάσεων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή και στον προπονητή του, Τοκμετζίδη Κώστα για την προσπάθεια που έγινε όλη τη χρονιά ώστε να έρθει αυτή η επιτυχία στον σύλλογο μας, παρόλες τις αντιξοότητες που ήρθαν κατά το πέρασμα της."

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια