Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όσα είπε ο Χριστοδουλόπουλος στην Συνέντευξη Τύπου (video)

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Ο μεγ...

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ουσιαστικά αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει κάνει για να πουλήσει την ομάδα, οι οποίες ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφέρει καρπούς, ενώ αναφέρθηκε και στο ποσό που ζητάει για να αποχωρήσει. Επίσης, ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι δεν επιθυμεί να τρέξει την ομάδα. 

Μεταξύ άλλων είπε: 

"Πρέπει να μάθει ο κόσμος ακριβώς τι γίνεται. Λένε ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν δίνει την ομάδα σε επενδυτές κλπ. Επίσημα, πρέπει μάθετε από μένα τι γίνεται. Πράγματα που έχω πει σε ανθρώπους του Πανιωνίου.

Τους τελευταίος 5-6 μήνες δηλώνω παντού ότι δεν ενδιαφέρομαι να τρέξω την ομάδα και είναι προς πώληση. Δεν έχω αφήσει υπόνοια ότι ίσως τρέξω την ομάδα, δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Στον Ερασιτέχνη στις αρχές Μαϊου, όταν υπήρξε ενδιαφέρον από επενδυτή, είχα πει ότι Χριστοδουλόπουλος στη νέα σεζόν δεν θα υπάρχει. Έχουν υπάρξει πολλές συζητήζεις με ενδιαφερόμενους για την ΚΑΕ. 

Τα χρέη σε μετρητά που σβήνουν την ΚΑΕ είναι 125 χιλ. ευρώ. Είναι το χαμηλότερο ποσό χρέους που υπάρχει σε μία ΚΑΕ αυτή τη στιγμή. Το λέω επειδή λένε πολλοί ότι είναι πολλά τα χρέη και γι αυτό το λόγο δεν βρίσκεται κάποιος.

Έχουμε εξοφλήσει χρέη Β' Εθνικής στον Τσουράκη 12 χιλ ευρώ, με τον Ερασιτέχνη να μας τα δίνει σε βάθος χρόνου. Ακόμα βέβαια μας έχει δώσει μονο ένα ποσό στην αρχή. Είναι 52 χιλ. ευρώ χρέη από την Α2 που έσκασε μέσα στο Καλοκαίρι. Είναι 33 χιλ. ευρώ μπαν από το 2014-15 για χρέη σε ατζέντη και παίκτες. Επίσης, φέτος λόγω της πανδημίας είχαμε ένα μείων 60-70 χιλ. ευρώ από τους χορηγούς. 160 170 χιλ. ευρώ είναι όλα μαζί τα χρέη είναι από περασμένες χρονιές και από όσα έγιναν με τον κορονοϊό.

Ο Ερασιτέχνης έχει συμφωνητικό με τον κ. Βαρουξάκη για τα χρέη της Α2. Δεν έχει γίνει καμία ενέργεια κατά του κ. Βαρουξάκη. Όλα τα δικαστήρια έχουν γίνει χωρίς τον Ερασιτέχνη. Η εγγυητική της ΚΑΕ έχει πέσει από 1/7. 

Η πρόθεση μου είναι να δοθεί η ομάδα σε Πανιώνιους και γι'΄αυτό το λόγο ζητάω τα λιγότερα χρήματα από ανθρώπους του Πανιωνίου.

Σας επιβεβαιώνω ότι έχει γίνει μία συζήτηση στις 21/9 το βράδυ, όπου έγινε μόνο ανάλυση των χρεών της ΚΑΕ με τον κ. Δικαιουλάκο, ο οποίος μου δήλωσε ότι εκπροσωπεί επενδυτές του εξωτερικού. Αν ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα αναλάβει και ο κ. Μίσσας, αυτό μου επιεβεβαίωσαν. Δεν συζητήθηκε όμως τίποτα παραπάνω, μόνο για τα χρέη της ΚΑΕ. Δεν έχει γίνει έως τώρα καμία επίσημη ούτε ανεπίσημη πρόταση που να απέριψα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Κάποιος άλλος άνθρωπος εκπρόσωπος της εν λόγω εταιρίας μου είπε να κάνουμε μία συνάντηση για την Παρασκευή. Ενημέρωσα ότι υπάρχει αγώνας Κυπέλλου το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά η ομάδα δεν μπορεί να κατέβει υπό αυτές τις συνθήκες. 

Ο λόγος που δεν θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά μόνο με υποσχέσεις, είναι πως και πέρυσι άνθρωποι του Πανιωνίου μου είπαν για κάποιες χορηγίες, που όμως δεν έγινε κάτι τετοιο. 

Αν βρεθείη εγγυητική δεσμεύομαι ότι θα βάλω τα λεφτά για να τρέξει η ομάδα, αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Η ομάδα δεν θα ξεκινήσει αν δεν βρεθεί οικονομική στήριξη από Πανιώνιους ή αν δεν πωληθεί η ομάδα. Θα πρέπει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ να δώσει άδεια ο Ερασιτέχνης για να παίξει η ομάδα Εφήβων. Αλλιώς με το -2 μπορεί να είναι καταδικαστικό για την ομάδα όλη τη χρονιά. Δεσμεύομαι ότι τα οικονομικά το ταξίδι θα το βάλω εγώ, αρκεί ο Ερασιτέχνης να δώσει την σχετική άδεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Συρίγο για την μεγάλη του προσπάθεια. Είναι ο άνθρωπος που έχει τρέξει πολύ και έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για να βρεθεί λύση. Σοβαρή προσπάθεια έγινε και από τον κ. Κοκκινάκη για να βρεθεί η εγγυητική. Ευχαριστώ και τους Πάνθηρες που δεσμεύτηκαν πως θα στηρίξουν την ομάδα τη νέα σεζόν, όπως και να έχει

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

Ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Διονύσης Κοκκινάκης, σχετικά με τι ζητάει ο κ. Χριστοδουλόπουλος για να φύγει, είπε: "Φέρνει χορηγία 100 χιλ . ευρώ, τα 50 χιλ. στα ταμεία της ΚΑΕ, τα 50 μένουν στον κ. Χριστοδουλόπουλο. Και δύο επιταγές από 25 χιλ. σε βάθος χρόνου, σε 4 και 8 μήνες. Όλοι κάνουν πίσω αυτή τη στιγμή, όμως. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από Πανιώνιος δυστυχώς".

Για το θέμα με τους Εφήβους ο Κοκκινάκης είπε ότι: "Μιλήσαμε και μάθαμε ότι βάσει κανονισμού δεν μπορεί να πάει το εφηβικό μόνο. Πρέπει να έχει κάνει οκτώ συμβόλαια παικτών και 4 έφηβους για να παίξει η ομάδα".

*Να σημειωθεί πως παρόντες ήταν και φίλοι του Πανιωνίου οι οποίοι είχαν και συνομιλία με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, η ένταση μάλιστα ανέβηκε μερικές φορες.

Δείτε όλα όσα είπώθηκαν, τα οποία ήταν πολλά, στο παρακάτω βίντεο: 

βίντεο από το nstv

Δεν υπάρχουν σχόλια