Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος σας δεν μένει πια εδώ...

Ανδρέα ακούς; Ο Πανιώνιος σου το έχασε το τρένο. Μάκη, τώρα που η ομάδα σε έχει περισσότερο ανάγκη απο ποτέ δεν είσαι εκεί, να ανάψεις ένα ά...

Ανδρέα ακούς; Ο Πανιώνιος σου το έχασε το τρένο. Μάκη, τώρα που η ομάδα σε έχει περισσότερο ανάγκη απο ποτέ δεν είσαι εκεί, να ανάψεις ένα άφιλτρο Pall Mall και να σκεφτείς τη λύση.

Φάνη, άραγε τα νέα φτάνουν μέχρι την Πάρο; Η ομάδα πέφτει, σε λίγο μόνο οι φανέλες θα μείνουν να θυμίζουν τον Πανιώνιο. Και εσύ ρε Μπόμπαν είμαι σίγουρος πως αν είχες μπροστά σου όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια, θα τους έφτυνες.
Ο Πανιώνιος σας δεν μένει πια εδώ και δεν ξέρω αν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Ο Βαρίκας και ο Βούδας δεν συζητάνε κάθε βράδυ στου "Βαλέσα", ο Φάνης και ο Μπόμπαν είναι δύο φανέλες κρεμασμένες στην οροφή ενός γηπέδου που δεν υπάρχει πια, ο Διαμαντόπουλος είναι εδώ και καιρό απόστρατος.
Ο Πανιώνιος, ο ένδοξος "Ιστορικός" μπαίνει σε βαθιά αχαρτογράφητα νερά χωρίς έναν έμπειρο τιμονιέρη στο πηδάλιο του κυανέρυθρου καραβιού. Για το καλό ολοκλήρου του ελληνικού μπάσκετ που δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει ομάδες σαν και αυτόν, ευχόμαστε ολόψυχα να ξαναβρεί γρήγορα τον δρόμο του...

The Basketbook

Δεν υπάρχουν σχόλια