Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εθελοντική αιμοδοσία από τους Πάνθηρες

Το Σάββατο (3/10) θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι η 28η εθελοντική αιμοδοσία των Πανθήρων. Η είσοδος για ...

Το Σάββατο (3/10) θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι η 28η εθελοντική αιμοδοσία των Πανθήρων.

Η είσοδος για τους φιλάθλους του Πανιωνίου που επιθυμούν να δώσουν αίμα θα γίνεται από τις θύρες 5-6 του Γηπέδου Νέας Σμύρνης, ενώ η αιμοδοσία θα λάβει χώρο στην αίθουσα "Νίκος Πεντζαρόπουλος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων

"To Σάββατο (3/10) θα πραγματοποιηθεί η (28η) Αιμοδοσία του Panthers Club. Η αιμοδοσία μας που ξεκίνησε το 2006 και έχει προσφέρει αίμα σε περισσότερους από 1000 συνανθρώπους μας, περνάει μια από τις δυσκολότερες φάσεις της. Λόγω κορονοϊού, η Αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο ακυρώθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν πως τα αποθέματα στέρεψαν (καθώς οι ανάγκες του κόσμου εξακολουθούσαν να υπάρχουν). Η Αιμοδοσία έχει σώσει ζωές και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στα στενά όρια της οπαδικής κοινότητας αλλά και γενικότερα στο κοινωνικό μας σύνολο. Ζητάμε λοιπόν, μια στήριξη παραπάνω από κάθε άλλη φορά. Όλοι όσοι κατά το παρελθόν ευεργετήθηκαν από την τράπεζα αίματος μας, οι φίλοι και συγγενείς τους, να μας απλώσουν το χέρι βοήθειας που τώρα έχουμε ανάγκη.
Οι έφοροι των τμημάτων του Συλλόγου να ενημερώσουν τους προπονητές και εκείνοι με την σειρά τους να οργανώσουν μαζική παρουσία αθλητών. Και φυσικά η κερκίδα μας. Ο κόσμος του Ιστορικού. Η Νέα Σμύρνη, η Αθήνα, τα Νότια Προάστια. Οι δημοσιογράφοι που πλαισιώνουν τον Σύλλογο. Με ελάχιστο προσωπικό χρόνο, η πληροφορία μπορεί να φτάσει παντού, η παρουσία το Σάββατο να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε Αιμοδοσία. Να δείξουμε στην πράξη την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας. ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ, 10:00-14:00, ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΘΥΡΑ 5-6, ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ."

Δεν υπάρχουν σχόλια