Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γι' αυτό δεν απέσυρε την ομάδα ο Χριστοδουλόπουλος

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δεν απέσυρε τον Πανιώνιο από την Basket League, παρά το γεγονός πως "ναυά...

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δεν απέσυρε τον Πανιώνιο από την Basket League, παρά το γεγονός πως "ναυάγησαν" οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ο πρόεδρος της ΚΑΕ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόσυρση, μήπως και τελικά έστω και την τελευταία στιγμή βρεθεί κάποιος και αναλάβει τις τύχες της ομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που βγαίνει από την πλευρά του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, είναι ότι η ομάδα μένει ανοιχτή μήπως βρεθεί κάποιος και κάνει αυτό που είχε προτείνει και παλιότερα ο ίδιος (στην συνάντηση με τον Ερασιτέχνη στις 15/9). Δηλαδή κάποιος Πανιώνιος να τρέξει την ομάδα με το μίνιμουμ μπατζετ και ας υποβιβαστεί αγωνιστικά η ομάδα στην Α2. Οπως, υποστηρίζει, η πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ, είναι καλύτερα στην Α2 ο Πανιώνιος με το υπάρχον χρέος που είναι βιώσιμο, παρά στην ΕΣΚΑΝΑ που είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.

Βέβαια το θεμα είναι πως πλέον χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν και ακόμα και αν βρεθεί κάποιος να "τρέξει" την ομάδα ειναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει τον χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια