Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και η αναμονή συνεχίζεται...

Χωρίς κάποια νεότερη -επίσημη- ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ περνούν οι μέρες και όπως είναι λογικό η ανησυχία για το... αύριο της ομάδας όλο κα...

Χωρίς κάποια νεότερη -επίσημη- ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ περνούν οι μέρες και όπως είναι λογικό η ανησυχία για το... αύριο της ομάδας όλο και αυξάνεται.

Ο Πανιώνιος έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή στη Super League 2 και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος (24/9), το οποίο ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου.

Πάντως, όλο το ενδιαφέρον στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στο τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του υποψήφιων επενδυτών, ο οποίοι όπως φαίνεται συνεχίζουν να βρίσκονται σε συζητήσεις και επαφές με τον Νίκο Ζαμάνη.

Από την πλευρά της ΠΑΕ ακόμα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, κάτι βέβαια που αναμένεται να γίνει σύντομα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ακόμα η ομάδα -η οποία προς το παρόν έχει μόλις δύο ενεργά συμβόλαια- δεν έχει ξεκινήσει καν προετοιμασία.

Φυσικά, η μόνη βιώσιμη λύση για τον Πανιώνιο και για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στην δεύτερη κατηγορία είναι η είσοδος των επενδυτών. Διαφορετικά η ομάδα θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θεση.

Ας ελπίσουμε άμεσα να ξεκαθαρίσει το θέμα και να έχει... happy end!

Δεν υπάρχουν σχόλια