Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημητρίου: «Στον 6ο όμιλο ο Πανιώνιος - Θα γίνει ξανά κλήρωση»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και μεταξύ άλλων αν...

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Πανιωνίου, αλλά και των Πλατανιά, Κέρκυρας στη Γ’ Εθνική.  

Ο κ. Δημητρίου τόνισε πως για τις περιπτώσεις του Πανιώνιου και του Πλατανιά δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η εισήγηση των μελών της ΕΕ της ΕΠΟ είναι θετική και για τις δύο ομάδες. Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διεξαχθούν εκ νέου οι κληρώσεις στους ομίλους της Γ’ Εθνικής, όπου θα τοποθετηθούν οι ομάδες. Μάλιστα, ανακάλυψε ότι ο Πανιώνιος θα μπει στον 6ο όμιλο. 

 «Ο Πανιώνιος θα τοποθετηθεί στον έκτο όμιλο. Ο Πλατανιάς στον δέκατο όμιλο, τον Κρητικό και η Κασσιόπη στον πέμπτο. Θα πρέπει όμως να κάνουμε ξανά την κλήρωση για να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 18/10, να πάει δηλαδή μία εβδομάδα πίσω. Οπότε περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που θα διεξαχθεί 8/10». 

Για το αν  θα επιληφθεί του θέματος η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, ο κ. Δημητρίου ξεκαθάρισε: "Δεν θα έχουμε Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν έχουν προβλεφθεί στον ΚΑΠ, μόνο το ΔΣ της μπορεί να λάβει απόφαση. Ηδη στην Επιτροπή Διοργανώσεων συμμετέχουμε τρεις σύμβουλοι της ΕΠΟ, εγώ, ο κ. Ψαρρόπουλος και ο κ. Διακοφώτης, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει από κανένα μέλος του συμβουλίου αντίρρηση του για τον Πλατανιά και τον Πανιώνιο".

Δείτε τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος: Σαντορίνη 2020, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Φωστήρας, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιώς, Ηλιούπολη, Προοδευτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια