Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σέντρα στις 24 Οκτωβρίου η Super League 2

Το πρωτάθλημα της Super League 2 όπως έγινε γνωστό θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να ...

Το πρωτάθλημα της Super League 2 όπως έγινε γνωστό θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και έτσι ο Πανιώνιος θα γνωρίζει το πρόγραμμα και τους αντιπάλους του.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος στη Super League 2 αναμένεται να είναι όπως και πέρυσι (πρέπει να πάρει έγκριση από την ΕΠΟ) δηλαδή μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (22 αγωνιστικές) θα διεξαχθούν τα Play-Off (θέσεις 1-6) και τα Play-Out (θέσεις 7-12).

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος αναφέρει την άνοδο 2 ομάδων από την Super League 2 στη Super League 1 της επόμενης περιόδου, ενώ παράλληλα θα υποβιβαστούν από την Super League 2 της νέας περιόδου 2 ομάδες προς την Football League.

Από τη νέα  Football League που θα ξεκινήσει προσεχώς αναμένεται να προβιβαστούν 4 ομάδες, ώστε την σεζόν 2021-2022 το πρωτάθλημα της Super League 2 να έχει 14 ομάδες.

Στην σχετική τηλεδιάσκεψη που έγινε η ΠΑΕ Πανιώνιος εκπροσωπήθηκε από τον Νίκο Ζαμάνη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Super League 2

Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:
1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση.
2. Η κλήρωση αυτού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19 θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία σε επόμενο έγγραφο.
3. Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020.
4. Πρόταση του δ.σ. είναι ο προβιβασμός δυο (2) ομάδων στην Super League 1 και ο υποβιβασμός ισάριθμων (2) στην Football League.
5. Το πρωτάθλημα της Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Θα προβιβαστούν τέσσερις (4) από την Football League.

Δεν δήλωσε συμμετοχή ο Πλατανιάς Χανίων 

Όπως έγινε γνωστό ο Πλατανιάς Χανίων δεν μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και η λίγκα του έδωσε προθεσμία μέχρι αύριο (17/9).

Αν η ομάδα της Κρήτης δεν μπορέσει ούτε αύριο (17 Σεπτεμβρίου) να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, τότε τη θέση της στη 2η επαγγελματική κατηγορία της χώρας θα πάρει ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος τη σεζόν 2019-2020 είχε τερματίσει στη 3η θέση της Football League.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

2 σχόλια

  1. Αυτή η ΠΑΕ χρόνια τώρα υστερεί τραγικά σε θέμα επικοινωνίας. Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε και αυτό εδώ το σάιτ, θα μαθαίναμε τίποτα από Πανιώνια πηγή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή