Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σ. Κουτσούρης, Π. Κωνσταντινίδης: «Σημαντική κίνηση από τους Πάνθηρες, έχουμε ανάγκη το "Βαρίκας"»

Για την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Pre League , αλλά και για το γεγονός πως οι Πάν...

Για την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Pre League, αλλά και για το γεγονός πως οι Πάνθηρες ανέλαβαν την οργάνωση και την λειτουργία του τμήματος, μίλησαν -μεταξύ άλλων- στα panionianea.gr οι Στέλιος Κουτσούρης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Οι δύο έμπειροι αθλητές θα έλεγε κανείς πως από... πάντα βρίσκονται στην οικογένεια του Πανιωνίου (17 χρόνια ο Παναγιώτης και 9 ο Στέλιος), έχοντας περάσει πολλές χαρούμενες, αλλά και δύσκολες στιγμές στον σύλλογο και σίγουρα είναι οι κατάλληλοι για να μιλήσουν για την ιδιαίτερη σεζόν που ξεκινάει για την ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Κουτσούρη (27χρ./λίμπερο) και του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (27χρ./κεντρικός) στα panionianea.gr:

-Για το γεγονός πως οι οργανωμένοι οπαδοι ανέλαβαν την οργάνωση και τη λειτουργία του τμήματος:

Σ.Κ.: Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή κίνηση ειδικά στην κατάσταση που είναι τα πράγματα γενικά στον αθλητισμό, βοηθάει μια ομάδα ατόμων έτσι είναι δύσκολο να βρεθεί "κρεμασμένο" το τμήμα. Είναι κάτι νέο και δύσκολο σαν εγχείρημα αλλά πιστεύω ότι θα βγει κάτι πολύ όμορφο διότι υπάρχει αγάπη για την ομάδα και καλή θέληση για βοήθεια από όλους. Η οργάνωση ήταν κάτι που μας απασχολούσε και τα προηγούμενα χρόνια και ήδη αρκετά θέματα έχουν λυθεί ή έχουν μπει σε σωστό δρόμο για να λυθούν.

Π.Κ: Είναι μια σημαντική κίνηση και από ρομαντική και από οργανωτική σκοπιά. Ασχολούνται άνθρωποι που ενδιαφέρονται και πονάνε το Σύλλογο και το τμήμα

-Για το αν είστε αισιόδοξοι για το εγχείρημα αυτό:

Σ.Κ: Φυσικά είμαι αισιόδοξος για το ότι θα βγει κάτι θετικό και γιατί όχι να μην γίνει παράδειγμα και για άλλους. Χρειάζονται άτομα που έχουν όρεξη, ιδέες και διάθεση για πράξεις και νομίζω υπάρχουν όλα τα προηγούμενα για να χτιστεί κάτι το οποίο θα μπορέσει να είναι βάση για τα επόμενα χρόνια.

Π.Κ: Δεν έχει λόγο να μην πετύχει. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις προσπάθειες δήθεν ή «επαγγελματιών» παραγόντων.

-Για το φετινό ροστερ της ομαδας:

Σ.Κ: Φέτος είναι από τις χρονιές που κάθε προπόνηση θα είναι σαν αγώνας, ήρθαν άτομα μικρά σε ηλικία με πολύ όρεξη αλλά και προσόντα πάνω στο άθλημα και πιστεύω θα δέσουμε πολύ ωραία σαν σύνολο γιατί το πάθος και η αγωνιστικότητα είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Αυτό θα ήθελα να είναι και φέτος ο οδηγός μας γιατί όταν σε κάτι μπαίνει το πάθος τα αλλάζει όλα.

Π.Κ: Έχουν έρθει παιδιά με ενθουσιασμό και παραστάσεις. Έχουμε ήδη συναναστραφεί και φαίνεται πως θα έχουμε υγιή αποδυτήρια. Και αν δέσουμε αγωνιστικά θα γίνουν ωραία πράγματα.

-Για το νεο πρωτάθλημα της Pre-League:

Σ.Κ: Καινούρια κατηγορία μετά από μια δύσκολη χρονιά, θα είναι από τα δυσκολότερα
πρωταθλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει. Κάθε αγωνιστική θα είναι μια έκπληξη θεωρώ και δεν θα υπάρχει εύκολα το φαβορί σε κάποιον αγώνα, όλα ντέρμπι δηλαδή. Όλες οι ομάδες μαζί και εμείς έχουμε κάνει πολύ καλές προσθήκες που θα κάνει πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Π.Κ: Ένα πείραμα που ελπίζω να βγει σε καλό. Είναι μικρό πρωτάθλημα και δεν βοηθάει στον αγωνιστικό ρυθμό, αλλά μπορεί να βγει σε καλό.

-Για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους αθλητές και τον προπονητή, Βασίλη Θεοδωρόπουλο:

Σ.Κ: Η σχέση μας με τον Coach Θεοδωρόπουλο είναι οι καλύτερες, είναι κοντά μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Υπάρχει επικοινωνία και επιπλέον έχουμε χτίσει μια αθλητική φιλία λόγω του ότι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στην ομάδα και δεν την άφησε ούτε εκείνος ούτε εμείς σε αυτές. Μας ξέρει και τον ξέρουμε πλέον πολύ καλά οπότε είναι αμέσως ένα αβαντάζ για την ομάδα μας γιατί είμαστε στην ίδια φιλοσοφία.

Π.Κ: Έχουμε πολύ καλό κλίμα με τον Coach και έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν, πως μπορούμε να συνεργαστούμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

-Για το γηπεδικό θέμα και το κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»:

Σ.Κ: Το γηπεδικό είναι ένα θέμα που μας ταλαιπώρησε παρά πολύ την περσινή περίοδο, δεν γνωρίζαμε Παρασκευή βράδυ που θα παίξουμε την επόμενη. Φέτος έχουν γίνει οι κινήσεις για να βγει η άδεια για τον Ανδρέας Βαρίκας που για εμένα είναι η καλύτερη λύση. Θεωρώ ότι σύντομα θα τελειώσει αυτό και αν όλα πάνε καλά με το θέμα του ιού θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας για να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται.

Π.Κ: Έχουμε ανάγκη το γήπεδο. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Προσφέρει άλλη δυναμική και ηρεμία στην ομάδα.

-Για το πως πως περιμένετε τη φετινή σεζον, καθώς βρίσκεστε πολλα χρόνια στην ομαδα:

Σ.Κ: Είμαστε κάποια άτομα αρκετά χρόνια στην ομάδα και φέτος είναι μια χρονιά που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι ξεπερνάμε κάθε δυσκολία και γινόμαστε πιο δυνατοί από αυτές. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει και αυτό φαίνεται και από τις μεταξύ μας συζητήσεις ακόμα και με τα παιδιά που γνωρίσαμε σαν συμπαίκτες μας πριν ένα μήνα.

Π.Κ: Ανυπομονώ πολύ για τη νέα σεζόν. Είναι ιδιαίτερι για μένα λόγω των φετινών συνθηκών και στο τμήμα και στο πρωτάθλημα γενικότερα. Κάθε χρονιά έχει διαφορετικό λόγο για να την περιμένεις, αλλά η φετινή δείχνει πως θα είναι αρκετά διαφορετική και έχει νέες προκλήσεις. Αν παραμείνουμε όλοι υγιείς θα είμαστε πολύ καλά στο τέλος της χρονιάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια