Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς Super League 2 ο Πανιώνιος

Ο καιρός περνάει και ακόμα επισήμως δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και το τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα σεζόν. ...

Ο καιρός περνάει και ακόμα επισήμως δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και το τι μέλλει γενέσθαι για τη νέα σεζόν.

Πάντως, όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα υπάρχει κάποια κινητικότητα στις τάξεις του συλλόγου και όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τη νέα χρονιά.

Βέβαια, αυτό που είναι αναγκαίο είναι να ανασυγκρωτηθεί το διοικητικό κομμάτι της ομάδας, αφοού μετά την αποχώρηση του Χρήστου Δάρα η προεδρία της ΠΑΕ έχει μείνει... ορφανή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γνωστοποιηθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτή τη θέση.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ -όπως οι νεαροί Μίκο, Ρέτσος, Νίκας κλπ-, ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφές (στο μέτρο του δυνατού) για να ενισχυθεί όσο γίνεται η ομάδα. Επίσης, αναμένεται να προωθηθούν και παιδιά από την Κ19 του συλλόγου.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές για την... επόμενη μέρα του Πανιωνίου, μετά τον υποβιβασμό του από την πρώτη κατηγορία.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων ενημερώσεων...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια