Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΚΑΕ Πανιώνιος: Θα καταθέσει φάκελο για το νέο πρωτάθλημα, αλλά...

Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει στον μπασκετικό Πανιώνιο, σχετικά με το "αύριο" της ομάδας και το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει ...

Καμία απολύτως εξέλιξη δεν υπάρχει στον μπασκετικό Πανιώνιο, σχετικά με το "αύριο" της ομάδας και το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως, οι κυανέρυθροι έστω και τυπικά δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο, το οποίο βέβαια δεν ξέρουμε καν πότε θα ξεκινήσει, ενώ όπως αναφέρουν από την ΚΑΕ η ομάδα θα καταθέσει και κανονικά φάκελο για να πάρει την άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα (που επίσης αναμένεται να καθυστερήσει η έναρξη του).

Βέβαια, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει κάποιον αθλητή, μεταγραφές δεν έχουν γίνει, προπονητής δεν υπάρχει και ο μεγαλομέτοχος κ. Χριστοδουλόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως θέλει να αποχωρήσει πουλώντας τις μετοχές του.

Το ερώτημα, όμως, εδώ είναι: Εφόσον δεν βρεθεί κάποιον να αγοράσει τις μετοχές της ΚΑΕ, ο κ. Χριστοδουλόπουλος θα κατεβάσει την ομάδα -έστω και την ύστατη στιγμή- στην Α1 ή όχι; Από την πλευρά του δηλώνει κάθετα πως δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα γίνει και με το πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ...

Δεν υπάρχουν σχόλια