Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή αθλητών στις προπονήσεις - Ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη

Επιστροφή αθλητών στις προπονήσεις  - Ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πανιώνιο ΓΣΣ με ολες τις λεπτομέρε...

Επιστροφή αθλητών στις προπονήσεις  - Ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πανιώνιο ΓΣΣ με ολες τις λεπτομέρειες:

Κατόπιν της από 14/8/2020 σύστασης της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ (βλ. https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ), οι αθλητές που επανέρχονται στις προπονήσεις και έχουν επιστρέψει από ταξίδια διακοπών, οφείλουν να έχουν κλείσει 7 ημέρες από την επιστροφή τους, πριν ενταχθούν στο πρόγραμμα προπονήσεων. Προς τούτο, θα προσκομίζουν στον προπονητή τους υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους, που θα αναφέρει ότι έχουν συμπληρώσει 7 ημέρες από την επιστροφή τους και ότι ο αθλητής-αθλήτρια δεν είχε κάποιο σύμπτωμα.

Εναλλακτικά, οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τις προπονήσεις, εφόσον προσκομίσουν αρνητικό τεστ covid-19 PCR (όχι αντισωμάτων) στον προπονητή τους, από διαγνωστικό κέντρο της επιλογής τους.

Για όσους αθλητές επιθυμούν, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ. Σ. σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ (σε οποιοδήποτε παράρτημά της), εξασφάλισε την προνομιακή τιμή των 70 €. Οι αθλητές μπορούν να κλείνουν από Δευτέρα 24/08/2020 απ’ ευθείας ραντεβού με το παράρτημα της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ της επιλογής τους, αφού πρώτα ενημερώσουν τη γραμματεία του Συλλόγου, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανωτέρω τιμή.

Επειδή τα επιδημιολογικά δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς, ο Πανιώνιος θα έχει διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και θα υπάρξουν νεότερες, σχετικές ανακοινώσεις.



Από τη Γραμματεία ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ. Σ. Σ.





Τηλ. Επικοινωνίας : 210 9343723

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωρες : 10.00 – 14. 00 & 18.00 – 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια