Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νέα καλή εμφάνιση και φιλική ισοπαλία με Ολυμπιακό για τους Νέους του Ιστορικού

Μία ακόμη πειστική εμφάνιση από την Κ19 του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη αντιμετώπισαν την πολύ δυνατή ομάδα των Νέων ...

Μία ακόμη πειστική εμφάνιση από την Κ19 του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη αντιμετώπισαν την πολύ δυνατή ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού και αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1).

Οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού είχαν -ξανά- καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στο 89ο λεπτό "έχασαν" τη νίκη.

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο 30' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταμάτη. Μάλιστα, στη συνέχεια έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις αλλαγές που έγιναν, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Παρ' όλα αυτά ο Λιούμης στο 80' έχασε την ευκαιρία σε τετ α τετ να κλειδώσει το ματς. Ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε και στο 89' κατάφερε να ισοφαρισεί ο ΟΣΦΠ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Κοροπούλης, είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να δείχνουν εκ νέου καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αυγερινός, Λάμψιας (60' Ερμειδης), Ζαχι, Χριστοφιλόπουλος, Τσαπατσάρης (46' Ζούλιας), Μπρέγκου (55' Λιούμης), Ζαμάνης (55' Παπαδόπουλος), Ξυγκορος, Σταμάτης (65' Τσιούρης), Νίνο (46' Κουτάακης), Μουντρίχας (75' Μιραφιόρι).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια