Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΕΠΟ: Οριστικό, θα γίνουν μπαράζ!

Μία μέση λύση κατατέθηκε και κέρδισε την πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) μέσω τηλεδιάσκεψης…...

Μία μέση λύση κατατέθηκε και κέρδισε την πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) μέσω τηλεδιάσκεψης… Αυτή ήταν να μην γίνει το μπαράζ, να μείνει η Ξάνθη, να ανέβει και ο Απόλλων Σμύρνης με συνέπεια η Σούπερ Λίγκα 1 τη νέα σεζόν να έχει 15 ομάδες.

Ωστόσο το σκορ αυτή της πρότασης ήταν 9 υπέρ προς 8 κατά (κατά ψήφισαν οι τέσσερις εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας 1 δηλαδή Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Αγραφιώτης, Μ. Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γραμμένος και οι σύμβουλοι Βακάλης, Αντωνίου, Λασκαράκης)… Πλειοψηφία που δεν συγκέντρωνε τα 3/4 που ειπώθηκε στην Ε.Ε. της Ομοσπονδίας ότι απαιτούνται και έτσι δεν πέρασε.

Όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να οριστεί διπλό μπαράζ για τη 14η και τελευταία θέση στη κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Οι αγώνες κατάταξης αποφασίσθηκε να διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου (για αυτή την απόφαση υπήρξε ψηφοφορία με 7 υπέρ, 5 κατά και 5 λευκά).

Πλεον, μετά και από αυτή την εξέλιξή, ο Πανιώνιος ουσιαστικά δεν μπορεί να ελπίζει σε θεμα αναδιάρθρωση και φυσικά παραμονής.

1 σχόλιο

  1. Συγχαρητηρια στον κ.Ζαμανη-Πανιωναρα για την προσφορα του στον συλλογο..Καλοφαγωτα σε ολους..ωρα να βγαλουν ανακοινωση για το ποσα λεφτα εχασαν, ποσο τους στερηθηκαν οι οικογενειες τους, τι τραβηξαν κτλ..ολα οσα ακουμε απο ολα τα λαμογια που λυμαινονται τον Συλλογο..Συγχαρητηρια και στο site για την ενημερωση που προσεφερε, αναλογα απο που τα επερνε..υπαρχει Θεος και τιμωρει με τον ενα τροπο η τον αλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή