Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγχαρητήρια από τον Πανιώνιο για τα κυανέρυθρα αστέρια!

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων από τον Πανιώνιο ΓΣΣ για τις μεγαλες επιτυχίες του Ιστορικού στον Στίβο, στο μπάσκετ Παίδων και στο εφηβικό πόλ...

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων από τον Πανιώνιο ΓΣΣ για τις μεγαλες επιτυχίες του Ιστορικού στον Στίβο, στο μπάσκετ Παίδων και στο εφηβικό πόλο.

Η ανακοίνωση:

Στον επίλογο της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που διακόπηκε για τρείς μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., κατάφερε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στην επαναλειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών του, τηρώντας ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Eίναι απολύτως χαρακτηριστική απόδειξη αυτής της προσπάθειας που κατέβαλε η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και των εφόρων των τμημάτων, ότι δεν σημειώθηκε κανένα κρούσμα της πανδημίας και ενώ αντίθετα άλλοι σύλλογοι, με μακρά παράδοση στον ελληνικό αθλητισμό, δεν επαναλειτούργησαν, μετά την άδεια που είχε δοθεί στις 25 Μαϊου.

ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Την Κυριακή (3/8), δυο ομάδες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αγωνίσθηκαν στους τελικούς της ηλικιακής κατηγορίας των ομαδικών αθλημάτων τους, ενώ το τμήμα στίβου κατέκτησε τρία χρυσά και τέσσερα ασημένια μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (Κ20).

ΣΤΙΒΟΣ

1.500 μ. Νεανίδων- 1η θέση:  Σπύρου Βασιλεία. Χρόνος: 04.29

5.000μ. Νεανίδων-1η θέση: Πασπαλιάρη Ιωάννα. Χρόνος: 18.17

3.000μ Νεανίδων-1η θέση: Σπύρου Βασιλεία. Χρόνος: 9.51

100μ Εφήβων-2η θέση: Μυριανθόπουλος Βασίλης. Χρόνος: 10.59 (ρεκόρ)

400μ. Εφήβων-2η θέση: Ρούσσης Γιάννης. Χρόνος: 49.92

200μ. Εφήβων-2η θέση: Μυριανθόπουλος Βασίλης. Χρόνος: 21.78 (ρεκόρ).

3.000μ. Νεανίδων-2η θέση: Πασπαλιάρη Ιωάννα. Χρόνος: 10.09

Επί κοντώ Νεανίδων-4η θέση: Κοτσαχείλη Εύα. Επίδοση: 3μ.70.

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα Παίδων μπάσκετ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του 47ου πανελληνίου πρωταθλήματος και ηττήθηκε 61-56, κατακτώντας την δεύτερη θέση, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Μελέτη και των συνεργατών του. Οι «κυανέρυθροι» παίδες είχαν συνολικό απολογισμό στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, το οποίο κατέκτησαν και στην τελική φάση, 25 νίκες και δυο ήττες.

ΠΟΛΟ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Η ομάδα Εφήβων πόλο του Συλλόγου, έπαιξε στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος και ηττήθηκε 6-9 από τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους προπονητές και προπονήτριες τους για τις επιτυχίες που τιμούν τον Ιστορικότερο Σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού.

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ «ΗΛΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ»

Με την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου ανδρών και γυναικών, το Σαββατοκύριακο (8-9 Αυγούστου) θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 του αθλήματος. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη από τον ΣΕΓΑΣ στον αείμνηστο πρόεδρο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και της ομοσπονδίας στίβου, Ηλία Μισαηλίδη για την πολύχρονη και πολυποίκιλη προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια