Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανιωνίου. Το ωράριο όπως ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Παν...

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Πανιωνίου. Το ωράριο όπως ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Πανιώνιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του θα είναι από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για την Δευτέρα 31 Αυγούστου αντί για τα μέσα Σεπτέμβρη που ξεκίναγαν άλλες σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου:

"Το τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των αθλητών στα τμήματα του θα ξεκινήσουν από τις 24/8/2020 στη γραμματεία ποδοσφαίρου με ωράριο 17:00-21:00 και η έναρξη των προπονήσεων θα είναι από τις 31/8 αντί 15/9 που ήταν τις προηγούμενες χρονιές.

Κατά την εγγραφή του αθλητή θα μπορείτε να παραλάβετε από την γραμματεία τα απαραίτητα έντυπα τα οποία αφού συμπληρωθούν θα πρέπει να παραδοθούν στους προπονητές των αθλητών την πρώτες 15 ημέρες από την έναρξη των προπονήσεων.Αναλυτικά θα πρέπει να παραδοθούν τα παρακάτω :

Μία φωτογραφία προσώπου για την δημιουργία ταυτότητας αθλητή.
Πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης με πιστοποίηση ταυτοπροσωπίας από τα ΚΕΠ ή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοτυπία διαβατηρίου.
Κάρτα υγείας αθλητή (έγγραφο Ε.Π.Ο.) από ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, με υπογραφή και σφραγίδα του ιατρού στο κενό σημείο κάτω δεξιά όπως επίσης και επάνω στην φωτογραφία επάνω δεξιά.
Μία δήλωση με την οποία συναινεί ο κηδεμόνας με την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων του αθλητή η οποία θα φέρει και το γνήσιο υπογραφής του κηδεμόνα.
Αν ζητηθεί κάτι περαιτέρω από την ομοσπονδία θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

Για την είσοδο σας στη γραμματεία ποδοσφαίρου είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της γραμματείας :

210 9328902 Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-21:00"



Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια