Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απόλυτη... ησυχία και το μέλλον εξαιρετικά αβέβαιο!

Τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο είναι εξαιρετικά δύσκολα, το μέλλον αβέβαιο και αν δεν γίνει το... θαύμα της αναδιάρθρωσης (ναι,...

Τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο είναι εξαιρετικά δύσκολα, το μέλλον αβέβαιο και αν δεν γίνει το... θαύμα της αναδιάρθρωσης (ναι, υπάρχουν ακόμη κάποιες πιθανότητες για κάτι τέτοιο) δεν αποκλείεται να δούμε τον Ιστορικό να βαράει διάλυση! Ένα σενάριο που κανείς δεν θέλει να σκέφτεται, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι υπάρκτό. Δύο εβδομάδες κοντεύουν πλέον από τότε που εξέλιπαν οι ελπίδες του Πανιωνίου για παραμονή στη Super League 1 και η άκρα του τάφου σιωπή που παρατηρείται έχει δώσει τροφή για πολλά σενάρια.

Η αλήθεια είναι πως καθημερινά ακούγονται πολλά. Από σενάρια συγχώνευσης, που προϋπέθεταν αλλαγή της επωνυμίας και των χρωμάτων και προκάλεσαν οργή στους φιλάθλους – μέχρι να αποδειχθεί ότι επρόκειτο για fake news που προέρχονταν εκτός Πανιωνίου – μέχρι και εξαγοράς ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ της δεύτερης ή της τρίτης τη τάξει κατηγορίας (Ασπρόπυργος).

Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι ο Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος έχει απομείνει μόνος στην ΠΑΕ ύστερα από την παραίτηση και αποχώρηση του Χρήστου Δάρα, αναζητά εδώ και μέρες τρόπους για να κατεβάσει τον Πανιώνιο στη Super League 2. Κάτι που σίγουρα -με τα τωρινά δεδομένα- είναι δύσκολο, από τη στιγμή που τα χρέη προς Δημόσιο και παίκτες είναι πολλά και τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπάρχει, ύστερα από τον υποβιβασμό. 

Η αναζήτηση ενός χρηματοδότη ο οποίος είτε θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την ΠΑΕ είτε θα βοηθήσει οικονομικά και διοικητικά τον Ζαμάνη, θα συνεχιστεί περίπου έως τις 20 Αυγούστου. Μέχρι τότε έχει ζητηθεί να περιμένουν οι υπάλληλοι και οι ελάχιστοι παίκτες που έχουν απομείνει στο ρόστερ (Σταυρόπουλος, Παπανικολάου, Τσιλούλης, Δούμτσιος, Λυμπεράκης, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Ρέτσος, Μίκο και Αραμπούλι, ο οποίος όμως απειλεί με προσφυγή). Αν δεν βρεθεί… σωτήρας, ο κίνδυνος της διάλυσης και του υποβιβασμού στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, είναι ορατός. Και ο ιστορικότερος σύλλογος της χώρας θα γιορτάσει σε ένα μήνα τα 130 χρόνια από την ίδρυσή του κάτω από τραγικές καταστάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια