Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παυλοπούλου: «Στον Πανιώνιο δεν λες αντίο αλλά στο επανιδείν!» (photo)

H Λουκία Παυλοπούλου αποτελεί παρελθόν από το γυναικείο βόλεϊ του Πανιωνίου, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό. Η νεαρή...

H Λουκία Παυλοπούλου αποτελεί παρελθόν από το γυναικείο βόλεϊ του Πανιωνίου, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό.

Η νεαρή ακραία, ο οποία "μεγάλωσε" αθλητικά στον Ιστορικό, με ένα μήνυμα της στα social media, αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο, λέγοντας στο επανιδείν και όχι αντίο!

Αναλυτικά:

"Από σήμερα κλείνει και τυπικά ένα μεγάλο κεφάλαιο, το πιο σημαντικό μέχρι σήμερα της αθλητικής μου ζωής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Καλαρά και τον Τάκη Χροσοχόου που μου άνοιξαν την πόρτα του πιο ιστορικού συλλόγου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχάριστω σε ολους τους προπονητές που συνεργάστηκα σε Γυναίκες, νεανίδες και κορασίδες. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Γιάννη Μακρόπουλο για τις ευκαιρίες που μου έδωσε στη γυναικεία ομάδα και τις σημαντικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και στην Εβίτα Αθανασοπούλου για τη σπουδαία πορεία που είχαμε με τις νεανίδες.

Τέλος, είμαι πολυ περήφανη για τις συμπαίκτριες μου σε γυναίκες, νεανίδες και κορασίδες. Μαζί τους έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Πανιώνιου. Δεν θα ξεχάσω τίποτα και κανέναν. Στον Πανιώνιο δεν λες αντίο αλλά στο επανιδείν!"



Δεν υπάρχουν σχόλια