Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panthers Salonica: «Ήρθε η ώρα για συσπείρωση!»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου από την Θεσσαλονίκη (Panthers Salonica) εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο του συλλό...

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου από την Θεσσαλονίκη (Panthers Salonica) εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο του συλλόγου για συσπείρωση για το καλό του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν:

"Ύστερα απο 130 χρόνια ιστορίας της ομαδας που λατρεύουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ο Πανιωνιος περνάει μία ακόμα δυσκολία όπως τόσες αλλες στο παρελθόν.

Καταρχάς πρέπει να αποδείξουμε ότι μάθαμε από την ιστορία που επαναλαμβάνεται , πρέπει να αποφύγουμε τις εσωτερικές κόντρες λόγω της πίκρας του υποβιβασμού που δεν βοηθάνε σε τίποτα.
Διανύουμε περίοδο αβεβαιότητας, περίοδο που πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να βρεθεί ξανά δυνατός ο σύλλογος μέσα στα γήπεδα και στις καρδιές μας.

Οι Πανιώνιοι βάζουμε πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μας, την ηθική του συλλόγου, την "περίεργη" ιδιομορφη μοναδική κουλτούρα μας, πάνω και απο αγωνιστικές νίκες . Αυτά όλα μας δίνουν και τη διαφορετικοτητά μας σαν οπαδοί σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Είναι η στιγμή να το ξανα κάνουμε όλοι μαζί, με ίδιο βηματισμό, με δύσκολο τρόπο αλλά άκρως Πανιώνιο...

Συμφωνούμε με το κεντρικό club, δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως κάτι άλλο απο τα αδέρφια μας στην οικογένεια των Πανθήρων.

Τοποθετούμαστε ενωτικά προς όλους όσους αγαπάνε την ομάδα. Ζητάμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που γυροφέρνουν στις συζητήσεις...

Οικονομικά στοιχεία στην επιφάνεια και απαντήσεις σε όλα όσα δεν απαντήθηκαν ποτέ.
Για το μέλλον της ομάδας , για ένα πολύ καλύτερο μέλλον, αναγνωρίζοντας την κοινή λατρεία προς το σύλλογο.

Θέλουμε ΟΛΟΙ οι Πανιώνιοι να βγούμε συσπηρωμένοι για το καλό του συλλόγου. Επιδιώκουμε μονο καλυτερες μερες για τον σύλλογο μας και οχι επανάληψη λαθών.

Να βρούμε κοινή πορεία , να αναζητήσουμε λύσεις, να δυναμώσουμε τον Πανιώνιο, να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για την συσπείρωση!

Εμείς λόγω απόστασης δεν μπορούμε να είμαστε δίπλα σας, αν και θα το θελαμε, στις συγκεντρώσεις που έχουν ανακοινωθεί, κρεμόμαστε όμως απο τα χείλη σας για να μαθουμε αποφάσεις, νέα και να αφουγκραστούμε το κλίμα. Δηλώνουμε παρών και στηρίζουμε οπως μπορουμε, μη μας ξεχνάτε ποτε.

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπως οριστεί αυτό από το κεντρικό club.

ΥΓ. Ο υποβιβασμός πρεπει να μας βρει πιο δυνατούς σαν club.

ΥΓ 2. Περιμένουμε απαντήσεις σε όλα, με στοιχεία και αποδείξεις.

ΥΓ 3. Δυνατοί Πάνθηρες , δυνατός Πανιώνιος.

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΝΟ

Panthers club Salonica"

Δεν υπάρχουν σχόλια