Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και εγένετο οι... «Μικρασιάτες»!

Ένας νέος οπαδικός φορέας πήρε... σάρκα και οστά στην Πανιώνια οικογένεια. Ο λόγος για τους «Μικρασιάτες», οι οποίοι αποτελούνται κυ...

Ένας νέος οπαδικός φορέας πήρε... σάρκα και οστά στην Πανιώνια οικογένεια.

Ο λόγος για τους «Μικρασιάτες», οι οποίοι αποτελούνται κυρίως από τα παιδιά που "έτρεχαν" τον τελευταίο καιρό την "Λέσχη Φίλων Πανιωνίου". Πάντως, όπως ξεκαθαρίζουν χαρακτηριστικά τα μέλη του νέου συνδέσμου "Δεν μετονομάστηκε η Λέσχη. Είμαστε πλέον νέος φορεας με νέο καταστατικό".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η αγάπη για αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο, τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης, δεν καταλαβαίνει από ιούς, από καραντίνες, από κρίσεις, από προβλήματα αγωνιστικά και διοικητικά.
Εμείς, οι συνεχιστές της Ιστορίας του Μεγαλύτερου Συλλόγου του Μικρασιατικού Ελληνισμου, μεγαλωμένοι με τις διηγήσεις των παππούδων μας, με τις μαγειρικές και τα χούγια των γιαγιάδων μας, με την τρέλα που οι πατεράδες μας μας μετέδωσαν όταν μας πήγαιναν πιτσιρικάδες στο γήπεδο και μην μπορώντας να καταλάβουμε τους βλέπαμε σε κάθε γκολ, σε κάθε καλάθι, σε κάθε νίκη ή ήττα να τρέμει το σαγόνι τους και να προσπαθούν να κρατήσουν τα δάκρυά τους, κάνουμε το επόμενο βήμα.Γιατί αυτός είναι ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης, η συνέχιση της Μικρασιατικής ψυχής στην αιωνιότητα!!!

Σαν κομμάτι του λοιπόν κι εμείς δημιουργήσαμε στον χώρο της οδού Σοφούλη τους ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ!!!

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ λοιπόν είναι το όνομα που αποφασίστηκε μέσα από την ψηφοφορία των μελών μας, ένα όνομα που θα μας ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής μας, όπως μας ακολουθούσε και ως τώρα από την γέννησή μας, αλλά θα μας ακολουθεί και μετά τον θάνατό μας, που με την σημαία του Πανιωνίου πάνω μας θα ταξιδέψουμε για να βρούμε τον Δημητρο Δαλλα να μας διηγείται πώς οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ!!!

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ γιατί αυτό είμαστε! Και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε άλλη ομάδα από αυτήν που έδωσε από την ξεριζωμένη Σμύρνη τα φώτα του πολιτισμού και του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα!!!

Υ.Γ: ακολουθήστε μας στην νέα μας σελίδα Μικρασιάτες est.2020, αλλά περισσότερο ακολουθήστε μας στην κερκίδα, στις συνελεύσεις, στις εκδρομές, στις παρουσίες. Καλό το fb αλλά ο Πανιώνιος μας χρειάζεται όλους δίπλα του!

Υ.Γ 1: Το Σάββατο στις 17:30 ο Σύνδεσμος ανοίγει και οι ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ υποδέχονται τους ηρωικούς συνεχιστές της κυανέρυθρης Ιστορίας, τα αήττητα παιδιά του Λεωνίδα!!!

Φωνή, παρουσία, από νωρίς στις επάλξεις και μην φοβάστε!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια