Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμπρός Ιστορικέ!

Ο τελικός των... τελικών! Ο Ιστορικός υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη (19:15 live panionianea.gr) τον Παναιτωλικό και θέλει μόνο νίκη για να το...

Ο τελικός των... τελικών! Ο Ιστορικός υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη (19:15 live panionianea.gr) τον Παναιτωλικό και θέλει μόνο νίκη για να τον προσπεράσει και να πάρει προβάδισμα παραμονής.

Οι κυανερυθροι προέρχονται από την πολύ σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στην φοβερή πορεία που κάνουν στα play out.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ντομίνγκες, ενώ αντίθετα ο Αραμπούλι επέστρεψε στην αποστολή. Βέβαια, θεωρείται δύσκολο να τον δούμε στην αρχική ενδεκάδα.

Το πιθανότερο αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους εξής 11: Κοτνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Παπανικολάου, Μαξίμοβιτς, Λυμπεράκης, Οικονομίδης, Τσιλούλης.

Ο κόσμος στο πλευρό του

Μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού, ωστόσο ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Τόσο οι Πάνθηρες, όσο οι Μικρασιάτες, αλλά και απλοι φίλοι του συλλόγου θα βρίσκονται εκτός γηπέδου, σε διάφορα σημεία, θα παρακολουθούν μέσω τηλεόρασης των αγώνα και με τις φωνές τους θα προσπαθούν να δίνουν το "παρών", προκειμένου να σπρώξουν τους παίκτες του Βοκολου στο πολύτιμο "τρίποντο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια