Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος-Άρης: Αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής!

Όπως έγινε επίσημα γνωστό από το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποφασίστηκε η αναλογική κατάπτωση στις εγγυητικέ...

Όπως έγινε επίσημα γνωστό από το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποφασίστηκε η αναλογική κατάπτωση στις εγγυητικές επιστολές της ΚΑΕ Πανιώνιος και της ΚΑΕ Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε για χρέη σε έντεκα άτομα, ενώ ο Ιστορικός υπέστη ποινή μετά από αίτηση έξι πρώην αθλητών της ομάδας.

Αναλυτικά η απόφαση:

1. Αίτηση των αθλητών Αναστασίου Δημητριάδη, Πέτρου Νοέα, ΠαναγιώτηΝικολακόπουλου, Αθανασίου Καρύδα, Μάριου Ματαλών και Σωτηρίου Μπιλλήπερί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.- Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ.
α) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αίτημα αναβολής
β) ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

5. Αίτηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003 περί ανακλήσεως της από 29.11.2019αποφάσεως της Επιτροπής, για κατάπτωση των εγγυητικών της επιστολών.(Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

6. Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου,Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, ΔημοσθένηΝτικούδη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα, τουπροπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περίκατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (Υπό διάσκεψη)
ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια